torstai 17. tammikuuta 2019

Dualismi

Ennen Euroopassa uskottiin dualismiin, eli siihen että on olemassa materia ja idea. Tähän samaan asiaan taisivat uskoa egyptiläisetkin aikoinaan.

Mutta sitten tulivat lähi-itäläiset(juutalaiset) joiden mukaan on olemassa vain yksi. Kumpi se on materia vai idea, sitä he eivät ole vieläkään pystyneet päättämään. Näin opettamalla toisille materialistisen totuuden ja toisille idealistisen totuuden, he ovat saaneet aikaiseksi maailman kahtiajakautumisen ja sodat.
Jesaja:
19:2 Minä kiihoitan Egyptin Egyptiä vastaan, niin että he keskenänsä sotivat, ystävä ystävää vastaan,kaupunki kaupunkia vastaan, valtakunta valtakuntaa vastaan.

Nykyään nämä samat lähi-itäläiset ovat alkaneet valloittamaan pohjoista ja meidän pitäisi uskoa, että ei pitäisi olla huolissaan tästä valloitusoffensiivista. He väittävät, että ovat samanlaisia kuin me, sillä eiväthän he ole eri rotua, koska rotuja ei ole. Kuitenkin he ovat rodullistaneet meidät ja paasaavat jatkuvasti rasismista. He tietävät muka Jumalan(Allahin) jota meidän pitää totella, niinkuin ennenkin.

He uskovat yhteen rotuun joka on tietenkin se Adolf Hitlerin ihailema arjalainen rotu. Eli he lähi-itäläiset itse. Heidän mielestään on olet sitä miltä näytät ja tästä uskomuksesta ovat syntyneet hindulaisuus ja mormoonien uskonnot joiden mukaan synnilliset ovat erinlaisia synneistä johtuen. Sekä tietenkin muutkin suurimmat uskonnot.
1. Nefi 12: 23
Ja tapahtui, että minä näin, että heidän vaivuttuaan epäuskoon heistä tuli tumma ja inhottava ja saastainen kansa, täynnä joutilaisuutta ja kaikenlaisia iljetyksiä.

He väittävät, että meidän ja kaikkien maailman ihmisten pitäisi muuttua heiksi. Näin olisimme synnittömiä Jumalan kuvia, tai oikeastaan Jumalia. Näin on mormoonien uskonnossakin, kuten hindulaisuudessa.
3. Nefi 2:15
ja heidän kirouksensa otettiin heistä pois, ja heidän ihonsa tuli valkoiseksi kuten Nefiläisten.
3. Nefi 2:16
ja heidän nuorista miehistään ja heidän tyttäristään tuli tavattoman kauniita, ja heidät luettiin nefiläisiin, ja heitä kutsuttiin nefiläisiksi. Ja näin päättyi kolmastoista vuosi.

Väittämällä että ajatus ja aine on samaa väitetään oikeastaan sitä, että olet sitä miltä näytät. Tämä ajatusmalli on natsismin perusfilosofia. Tämän filosofian mukaan olet sitä miltä näytät ja sen mukaan toiset ihmiset, jotka eivät ole arjalaisia(lähi-itäläisiä) ovat synnillisiä ja siksi näyttävät erinlaisilta. Jumalan kuvat(arjalaiset), tai oikeastaan omasta mielestään Jumalat, ovat synnittömiä ja kaikkitietäviä eivätkä voi koskaan tehdä mitään väärin. He ovat omastamielestään sitä oikeaa mikä pitää olla. Muut jotka ovat väärää(rotua) pitää tuhoutua.

Kolmas Mooseksen kirja:
20:23 Ja älkää vaeltako sen kansan tapojen mukaan, jonka minä karkoitan teidän tieltänne; sillä kaikkia näitä he ovat tehneet ja nostaneet minun inhoni.
20:24 Mutta minä sanon teille: Te saatte ottaa omaksenne heidän maansa, sillä minä annan sen teille omaksi, maan, joka vuotaa maitoa ja mettä. Minä olen Herra, teidän Jumalanne, joka olen teidät erottanut muista kansoista.
Viides Mooseksen kirja:
7:16 Tuhoa kaikki kansat, jotka Herra, sinun Jumalasi, antaa sinulle; älä heitä sääli. Älä myöskään palvele heidän jumaliansa, sillä se tulee sinulle paulaksi. 
7:22 Ja Herra, sinun Jumalasi, karkoittaa nämä kansat sinun tieltäsi vähitellen. Älä lopeta heitä yhtäkkiä, etteivät metsän pedot lisääntyisi sinun vahingoksesi. 
7:23 Herra, sinun Jumalasi, antaa heidät sinulle alttiiksi ja saattaa heidät suureen hämminkiin, kunnes he tuhoutuvat, 
23:2 Älköön kukaan sekasikiö pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan.

Tosiasiassa lähi-itäläiset ovat natsismin kehdosta, vaikka hämäävät toisia jatkuvasti haukkumalla suvakkikavereidensa kanssa muita natseiksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti