maanantai 6. tammikuuta 2014

Materialistinen idealismi

Kommunistit uskovat materialismiin, eli aineeseen. Kapitalistit eli idealistit uskovat ettei ole mitään muuta kuin ideaa, tämä on jopa raamattuun kirjoitettu;
Ensimmäinen Mooseksen kirja;
1:1 1 Alussa Jumala loi taivaan ja maan.
Hepreaksi; "Alussa Jumalat loivat taivaan ja maan." Eli raamatun alku on hepreaksi monikossa “jumalat”.

Sama uudessatestametissa.
Evankeliumi Johanneksen mukaan;
1:1 Alussa oli Sana. Sana oli Jumalan luona, ja Sana oli Jumala.
1:2 Jo alussa Sana oli Jumalan luona.
1:3 Kaikki syntyi Sanan voimalla. Mikään, mikä on syntynyt, ei ole syntynyt ilman häntä.

Eli idealismin mukaan kaikki olemassaoleva on vain ajatusta(sanaa), ja siksi väitetään että ihmiset ajattelevat sanoilla.  Kuitenkin tosiasiassa materia ja idea ovat olemassa. Materia ja idea ovat toistensa kanssa vuorovaikutuksessa ja vaikuttavat toisiinsa.

Maailman monet ongelmat johtuvat siitä, että halutaan kieltää toinen. Materialistit kieltävät idean ja idealistit kieltävät materian, näin sota on valmis. Kommunismissa kielletään tavallaan ajatus, sillä ajatukset ovat muka geeneistä, eli ainetta. Kapitalismissa kielletään materia, eli kaikki on vain Jumalan ajatusta eli ideaa (Joh;1:1-1:3.). Jeesus uskoi kuitenkin, että molemmat ovat olemassa, niin aine, kuin ajatus.

Apostoli Paavali oli se väärä profeeta, joka vääristi Jeesuksen sanoman ja sai näin juutalaiset kristinuskon avulla valtaan, kaikkialla missä kristittyjä on.
Paavalin kirje roomalaisille;
4:7 Autuaita ne, joiden pahat teot on annettu anteeksi ja joiden synnit on pyyhitty pois.
4:8 Autuas se mies, jolle Herra ei lue viaksi hänen syntiään.
4:13 Ei Jumala sen vuoksi luvannut Abrahamille ja hänen jälkeläisilleen koko maailmaa perinnöksi, että Abraham noudatti lakia, vaan siksi, että Abraham katsottiin vanhurskaaksi, kun hän uskoi.
8:31 Mitä voimme tästä päätellä? Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan?
8:32 Kun hän ei säästänyt omaa Poikaansakaan vaan antoi hänet kuolemaan kaikkien meidän puolestamme, kuinka hän ei lahjoittaisi Poikansa mukana meille kaikkea muutakin?
8:33 Kuka voi syyttää Jumalan valittuja? Jumala -- mutta hän julistaa vanhurskaaksi!
8:34 Kuka voi tuomita kadotukseen? Kristus -- mutta hän on kuollut meidän tähtemme, ja enemmänkin: hänet on herätetty kuolleista, hän istuu Jumalan oikealla puolella ja rukoilee meidän puolestamme!
15:15 Silti olen kirjoittanut teille paikoitellen rohkeastikin muistuttaakseni teitä eräistä asioista. Olen tehnyt näin, koska Jumala on armossaan kutsunut minut
15:16 Kristuksen Jeesuksen palvelijaksi kansojen keskuuteen, toimittamaan Jumalan evankeliumin pyhää pappispalvelua, jotta maailman kansoista tulisi Jumalalle mieluinen, Pyhän Hengen pyhittämä uhri.
http://www.kolumbus.fi/gematria/ep13_polttouhri.htm

Jeesus oli juutalaisten hakaristiuskontoa vastaan ja uskoi materialistiseen-idealismiin, jota juutalaiset eivät voineet sietää, koska juutalaisten mukaan on vain yksi.
Evankeliumi Johanneksen mukaan;
3:6 Mikä on syntynyt lihasta, on lihaa, mikä on syntynyt Hengestä, on henkeä.
3:7 Älä kummeksu sitä, että sanoin sinulle: 'Teidän täytyy syntyä uudesti.'
3:8 Tuuli puhaltaa missä tahtoo. Sinä kuulet sen huminan, mutta et tiedä, mistä se tulee ja minne se menee. Samoin on jokaisen Hengestä syntyneen laita."

Juutalaiset eivät kuitenkaan usko että on olemassa molemmat, henki ja aine. Juutalaisten mukaan ei ole kuin yksi, ei siis ole henkistä elämää, vaan kaikki on ruumiillista. Onko juutalaisten uskonto siis saatanallinen uskonto, jota vastaan Jeesus kapinoi aikoinaan.
Evankeliumi Johanneksen mukaan;
8:44 Te olette lähtöisin Saatanasta. Hän on teidän isänne, ja hänen halunsa te tahdotte tyydyttää. Saatana on ollut murhaaja alusta asti. Hän on kaukana totuudesta, se on hänelle vieras. Kun hän valehtelee, hän todella puhuu omiaan, sillä hän on valehtelija ja valheen isä.
http://torikahvila.keskustelu.info/viewtopic.php?f=5&t=12181

Nykyisen maailman kärsimys johtuu siitä, että ihmiset eivät elä totuudessa vaan kieltävät Jeesuksen opettaman totuuden, tämä aiheuttaa ahdistusta. Ihmiset siis kieltävät totuuden, kuten juutalaiset uskontonsa vaikutuksesta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti