sunnuntai 6. tammikuuta 2019

Pakkosiirtolaisuus holocaustin varjossa

 Nykyään taitaa olla jollakintapaa pakko ottaa siirtolaisia, ainakin siltä tuntuu. Juutalaiset kannattavan tätä pakkosiirtolaisuutta, jonka takana he tuntuvat olevan. Ihmetystä herättää monillekkin se miksi näin on, sillä useimmiten nuo siirtolaiset ovat muslimeja, joiden väitetään olevan juutalaisten pahimpia vihollisia. En kuitenkaan usko tuohon valheelliseen propagandaan, sillä eiväthän juutalaiset haluaisi pahimpia vihollisiaan niihin maihin joissa he asustelevat.
http://www.jchelsinki.fi/sites/default/files/Hakehila_2_2015_web%20sivut%201%2C%203%2C%204.pdf
https://www.youtube.com/watch?v=wb_4U2UJucE
http://www.iltalehti.fi/digi/2015121020811531_du.shtml

Jos tutustumme tarkemmin siihen, mitä on oikeastaan menossa, niin huomamme juutalaisten kannattavan pakkosiirtolaisuutta siksi, koska nuo pakkosiirtoaliset ovat oikeastaan samoja kuin juutalaiset. Näin maat valloitetaan pakko-siirtolaisuudella ja sen kustantavat jopa vallotettavien maiden väestö pakollisesti, maiden pettureiden eli politiikkojen vaikutuksesta.

Jotenkin tässä maiden valloituksessa on “historian siipien havinaa”, sillä aikoinaan taisi olla samanlainen meininki Egyptissä, jossa arjalaiset eli juutalaiset yhteispelissä afrikkalaisten liittolaistensa kanssa tuhosivat alkuperäiset egyptiläiset pois ja tästä johtuen on olemassa niinsanottuja Etiopian-juutalaisia. Toistuuko sama Euroopassa?

Raamatussa, Jeremian kirjassa vanhassatestamentissa, on juttuja afrikkalaisten ja juutalaisten liitosta.
Jeremia:
46:1 Herran sana, joka tuli profeetta Jeremialle pakanakansoja vastaan. 
46:2 Egyptiä vastaan: Farao Nekon, Egyptin kuninkaan, sotajoukkoa vastaan, joka oli Eufrat-virran rannalla Karkemiissa ja jonka Nebukadressar, Baabelin kuningas, voitti Juudan kuninkaan Joojakimin, Joosian pojan, neljäntenä hallitusvuotena.
46:9 Hyökätkää, hevoset, ajakaa hurjasti, vaunut! Lähtekööt liikkeelle sankarit, etiopialaiset ja puutilaiset,kilven käyttäjät, ja luudilaiset, jousen käyttäjät, jousen jännittäjät!

Holocaustia käytetään henkisenä-lyömäaseena armottomasti hyväksi tässä pakkosiirtolaisuus offensiivissa.
http://www.jchelsinki.fi/sites/default/files/Hakehila_2_2015_web%20sivut%201%2C%203%2C%204.pdf
-"Kun seuraa tämän päivän keskustelua esimerkiksi Afrikasta Eurooppaan heiveröisillä paateilla Välimeren yli pakenevien ihmisten auttamisesta, nousee oma historiamme vääjäämättä mieleen."
-"Historiamme on täynnä järkyttäviä ja jälkeenpäin käsittämättömiltä tuntuvia esimerkkejä siitä, miten voi käydä kun hengenhädässä olevien ihmisten avunpyynnöt torjutaan. Yksi tunnetuimmista on kertomus saksalaisesta linjalaiva MS St. Louisista, joka lähti Hampurin satamasta toukokuussa 1939 kohti Kuubaa mukanaan yli 900 juutalaista pakolaista. Laivalta evättiin pääsy ensin Kuubaan ja sen jälkeen vielä Yhdysvaltoihin ja Kanadaan."

Juutalaiset vertaavat muslimeja itseensä ja todellisuudessa he sitä ovatkin, vain Jumalan nimi on muuttunut Allahiksi. Afrikkalaiset muslimit ovat niinsanotusti arjalaisten muslimien “renkejä” ja siten hyödyllisiä arjalaisille Euroopan valloituksessa, kuten aikoinaan Egyptin valloituksessa. 
http://blokiarvostelut.blogspot.com/2016/02/onko-islam-juutalaisuutta_9.html 

Juutalaisten omistuksessa oleva media suoltaa jatkuvasti sellaista propagandaa, jota he eivät itse missäännimessä hyväksyisi. Mm. Homous ja kaikenlainen liberaalisuus ovat toivottuja kehityssuuntia Euroopassa, joka taasen ei missäännimessä sovi juutalaisten ajatusmaailmaan. Tekevätko juutalaiset Euroopanvalloituksen näin itselleen hyväksytyksi, uskonnollisena toimenpiteenä?
Kolmas Mooseksen kirja:
20:23 Ja älkää vaeltako sen kansan tapojen mukaan, jonka minä karkoitan teidän tieltänne; sillä kaikkia näitä he ovat tehneet ja nostaneet minun inhoni.
20:24 Mutta minä sanon teille: Te saatte ottaa omaksenne heidän maansa, sillä minä annan sen teille omaksi, maan, joka vuotaa maitoa ja mettä. Minä olen Herra, teidän Jumalanne, joka olen teidät erottanut muista kansoista.
Viides Mooseksen kirja:
7:16 Tuhoa kaikki kansat, jotka Herra, sinun Jumalasi, antaa sinulle; älä heitä sääli. Älä myöskään palvele heidän jumaliansa, sillä se tulee sinulle paulaksi.

Toisen-maailmansodan aikainen holocausti oli oikeastaan juutalaisten suorittama rotupuhdistus, eikä edes ensimmäinen laatuaan, sillä juutalaiset olivat rikkoneet uskontoaan vastaan ja sekoittuneet muihin kansoihin.
http://blokiarvostelut.blogspot.com/2015/12/onko-hitlerin-mein-kampf-vaaristetty.html
Viides Mooseksen kirja:
23:2 Älköön kukaan sekasikiö pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan.
Esra:
9:1 Kun tämä oli suoritettu loppuun, astuivat päämiehet minun tyköni ja sanoivat: "Ei kansa, ei Israel eivätkä papit ja leeviläiset ole eristäytyneet maan kansoista ja niiden kauhistavista teoista – ei kanaanilaisista, heettiläisistä, perissiläisistä, jebusilaisista, ammonilaisista, mooabilaisista, egyptiläisistä eikä amorilaisista.
9:2 Sillä näiden tyttäriä he ovat ottaneet itsellensä ja pojillensa vaimoiksi, ja niin on pyhä siemen sekaantunut maan kansoihin. Ja päämiesten ja esimiesten käsi on ollut ensimmäisenä tässä uskottomassa menossa."
9:3 Kun minä tämän kuulin, repäisin minä vaatteeni ja viittani, revin pääni hiuksia ja partaani ja istuin tyrmistyneenä.
10:3 Niin tehkäämme nyt Jumalamme kanssa liitto, että me Herran neuvon mukaan ja niiden neuvon mukaan, jotka pelkäävät meidän Jumalamme käskyä, toimitamme pois kaikki ne vaimot ja heistä syntyneet lapset; tehtäköön lain mukaan.
10:11 Mutta antakaa nyt Herralle, isienne Jumalalle, kunnia ja tehkää hänen tahtonsa: eristäytykää maan kansoista ja muukalaisista vaimoista."
Nehemia:
9:1 Mutta saman kuun kahdentenakymmenentenä neljäntenä päivänä israelilaiset kokoontuivat paastoten,säkit yllä ja multaa pään päällä.
9:2 Ja Israelin heimo eristäytyi kaikista muukalaisista, astui esiin ja tunnusti syntinsä ja isiensä rikkomukset.
10:30 Me emme anna tyttäriämme maan kansoille emmekä ota heidän tyttäriänsä pojillemme vaimoiksi.
13:3 Kuultuaan lain he erottivat kaiken sekakansan Israelista.

Hannu rautakallio kirjoittaa kirjassaan Holokaustista pelastetut näin:
>>Judische Rundschau>>-lehti kirjoitti 21.6.1933 pääkirjoituksessaan;
>>Sionismin usko on kansallisen elämän uudelleensyntymisessä, kuten sakasalaisessa elämässä on käynyt kristinuskon ja siihen kuuluvien kansallisten arvojen muuttuessa. Kansallisen uudelleensyntymisen täytyy olla todellisuutta myös juutalaisille. Rodullisten juurien (Abstammung), uskonnon, rodullisen erityisluonteen (Artbewusstein) merkityksen ja yhteisen kohtalon on myös juutalaisilla voitava vaikuttaa siihen kuinka he muokkaavat oman elämänsä. Se merkitsee epäilemättä sitä, että juutalaisten on luovuttava liberaalisen aikakauden egoistisesta individualismista ja korvattava se yhteishengellä ja halukkuudella kantaa yhteisvastuuta.>> 
http://www.kirjaseuranta.fi/kirjasto/R/Rautkallio_Hannu/Holokaustilta_pelastetut/
Kommenttini: Kansallisella uudestisyntymisellä juutalaiset tarkoittivat rotupuhdistustaan, jonka he suorittivat keskitysleireillä, oman uskonnollisen ristin liehuessa Saksan lipussa.
http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6

Erityistä mielenkiintoa aiheuttaa kirjoituksessa kohta jossa sanotaan;” Sionismin usko on kansallisen elämän uudelleensyntymisessä, kuten sakasalaisessa elämässä on käynyt kristinuskon ja siihen kuuluvien kansallisten arvojen muuttuessa.” Kysynkin siksi mikä tarkoitus oli kristinuskon pakkolevityksessä, jolloin papit olivat samanlaisia maanpettureita, kuin polittikot nykyään? Onko Apostoli Paavalin vääristämä Jeesuksen sanoma, muutettu juutalaisia palvelevaksi uskonnoksi, jolloin kristitty voi olla eräänlainen “vapaaehtoinen holocausti” eli polttouhri, jonka polttamalla juutalaiset saavat syntejään anteeksi.
http://www.kolumbus.fi/gematria/ep13_polttouhri.htm
Paavalin kirje roomalaisille:
15:16 sitä varten, että minä olisin Kristuksen Jeesuksen palvelija pakanain keskuudessa, papillisesti toimittaakseni Jumalan evankeliumin palvelusta, niin että pakanakansoista tulisi otollinen ja Pyhässä Hengessä pyhitetty uhri.
15:17 Minulla on siis kerskaukseni Kristuksessa Jeesuksessa palvellessani Jumalaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti