sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Lehdistön propagandaako?

Hodorkovskin armahdus - teoria ja käytäntö 22.12.2013 13:11 Anton Nikolenko
Linkki; http://anikolen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/156892-hodorkovskin-armahdus-teoria-ja-k%C3%A4yt%C3%A4nt%C3%B6

Ihmetellä täytyy sitä miten jotkut voivat tehdä mitä tahansa ja siitä ei saa edes puhua, saati sitten kirjoittaa. Onko juutalaisten tuomitseminen rikoksista jonkinlaista pyhäinäväistystä, eli siis kenties uskonnollisesti kielletty. Lukeehan raamatussakin näin;
Paavalin kirje roomalaisille;
 4:7 "Autuaat ne, joiden rikokset ovat anteeksi annetut ja joiden synnit ovat peitetyt!
8:33 Kuka voi syyttää Jumalan valittuja? Jumala on se, joka vanhurskauttaa.

Mutta jos joillakin on tiedoitusvälineet hallussaan, niin hehän voivat levittää omaa propagandaansa mielin määrin. Tätä sanomalehtien ja muidenkin tiedoitusvälineiden totuutta pidetään sitten jonkinlaisena Jumalan sanana. Tämä totuus sanelee siten että Venäläiset täytyy hävittää, koska he ovat kommunisteja, eli siis hyljänneet juutalaisten Jumalan. Tätä samaa sanomaa toistetaan muodossa jos toisessakin sanomalehdissä. Suomen liittyminen natoon tarkoittaa itseasiassa sitä, että silloin suomalaisetkin ottaisivat osaa tähän pakanoiden joukkomurhaan.

Otteita wikipediasta, kommentit sulussa;
-Hodorkovskin ajatuksena oli kouluttaa muutama prosentti Venäjän kansalaisista eliitiksi, joiden oli tarkoitus vetää pitkällä tähtäimellä maan kasvu nousuun.

-Hodorkovskin perusti hieman Sorosin malliin Avoin Venäjä säätiön (Open Russia Foundationin) tukemaan koulutusta ja kulttuuria ja hankki sen johtoon merkittäviä tukijoita, kuten Henry Kissinger, Lordi Rothschild ja Arthur Hartman, entinen Yhdysvaltain Venäjän suurlähettiläs. (Joten ei Hodorkovski ole sen kummempi kuin Putinkaan, tosin juutalainen ja siksi ajoi heidän asiaansa)

-Hodorkovski sanoi helmi-huhtikuussa 2003, että se voisi hyvinkin yhdistyä Roman Abramovitshin omistaman Sibneftin kanssa. Näin olisi luotu JukosSibneft, öljyvaroiltaan maailman toiseksi suurin öljy-yhtiö ExxonMobilin jälkeen. Jätti olisi tuottanut maailman neljänneksi eniten öljyä päivää kohden laskien, saman verran kuin Kuwait. Yrityksellä olisi ollut maailman suurimmat kaasuvarat. Venäjänkin mitoissa suuri yhtiö olisi kyennyt hallitsemaan Venäjää.

Jos lukee wikipedian koko artikkelin, niin siitä selviää Hodorkovskin pyrkineen jonkinlaiseen vallankaappaukseen Venäjällä. Meillä Suomessahan se on jo tapahtunut kenenkään puuttumatta asiaan. Mutta koska meillä ei taida olla minkäänlaista sananvapautta, niin tästä vaietaan. Tässä onkin pääasiallinen syy miksi Suomea vedetään väkisin natoon, eli toisen-maailmansodan historiaa halutaan uudistaa. Keiden tahdosta? Adolf Hitler oli Saksan kansan petturi, joka laittoi germaanit tappamaan toisiaan, siten joidenkin valta kasvoi.

Uudessa suomen blogin todellinen nimi taitaa olla “maan uskollisimmat nuolijat”, vaikka sitä kutsutaankin “maan vaikutusvaltaisimmaksi blogiksi”. Näin olen huomannut kun luen kyseistä blogia.

2 kommenttia:

  1. Siteeraat Raamattua väärin monessa blogipostissa, Paavalin kirje Roomalaisille on Uudessa testamentissa, mikä ei kuulu juutalaisten Tanakiin, eikä kyseisellä siteerauksella ole mitään tekemistä asian kanssa. Tiedoksesi myös ettei Paavali asettanut juutalaisia erityisasemaan Jeesuksen jälkeen vaan puhui kristityistä ja uudestisyntyneistä juutalaisista. Tämä oppi juutalaisten keskuudessa oli halveksittua sen hyväksyessä uudestisyntyneet pakanat.
    Myös toisen postauksen mainitsemallasi kristinuskon väkivaltaisella tuomisella Suomeen ei sinänsä ole tekemistä Uuden testamentin kristinuskon kanssa, kyseessä oli katolilaisen kirkon toiminta ja katolilaisuus on kaukana kristinuskosta, vrt esim Paavin Dagon-kalajumalan hattu, väännetty krusifiksi-sauva (satanistisymboli) ja lusiferistet simpukkasymbolit viitassa.

    Suosittelen lukemaan artikkelin, erityisesti kohdasta 'mitä on sionismi':
    www.heinola.org/~patato/makow30.html
    Hengellinen sionismi kristityissä järjestöissä siunaa ns. messiaanisia juutalaisia, eli uudestisyntyneitä. Eli terve kristinusko ei ole se mikä hyväksyy Israelin valtion tai tiedustelupalveluiden rikolliset toimet, tai juutalaisten sielunsa perkeleelle myyneiden elitistien maailmanvalloitusagendat. Kaikkea voi käyttää väärin, niinkuin Bush nuorempi ratsasti "fundamentalistikristittynä" lähi-itään sotimaan 10 vuotta sitten, vaikka Bush kuuluu Sculls and bones -okkultistiseuraan, eikä näin ollen voi puhua omalla kohdallaan (niin kuin ei USAnkaan kohdalla) kristinuskosta muuta kuin halveksien ja musta maalaten tätä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeesuksenajan raamattu oli vanhatestamentti. Jeesus on aivan selvästi juutalaisten harjoittamaa uskontoa vastaan, vai etkö ole lukenut raamattua? Vai ei muka juutalaisia asetettu erityisasemaan, etkö lukenut raamatunkohtia kirjoituksestani;
      Paavalin kirje roomalaisille;
      8:31 Mitä me siis tähän sanomme ? Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan? (tarkoittaa juutalaisia)
      8:32 Hän, joka ei säästänyt omaa Poikaansakaan, vaan antoi hänet alttiiksi kaikkien meidän edestämme, kuinka hän ei lahjoittaisi meille kaikkea muutakin hänen kanssansa?(tarkoittaa juutalaisia)
      8:33 Kuka voi syyttää Jumalan valittuja? Jumala on se, joka vanhurskauttaa.(tarkoittaa juutalaisia)
      15:15 Kuitenkin olen paikka paikoin jotenkin rohkeasti teille kirjoittanut, uudestaan muistuttaakseni teille näitä asioita, sen armon kautta, jonka Jumala on minulle antanut 15:16 sitä varten, että minä olisin Kristuksen Jeesuksen palvelija pakanain keskuudessa, papillisesi toimittaakseni Jumalan evankeliumin palvelusta, niin että pakanakansoista tulisi otollinen ja Pyhässä Hengessä pyhitetty uhri.
      15:17 Minulla on siis kerskaukseni Kristuksessa Jeesuksessa palvellessani Jumalaa. (Jumala jota Paavali palveli oli tietenkin juutalaisten Jumala)

      Poista