sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Kaikki kaupanko?

Uuden suomen blogi; Lupa itse määrätä omasta elämästään
14.12.2013 13:40 Elias Määttänen
Tässä blogissa halutaan laillistaa ja hyväksyä seksin myynti, eräänä ammateista. Kysyyköhän kirjoittaja koskaan itseltään sitä, että miksi toiset ihmiset halajavat ruumillisia nautintoja enemmän kuin toiset? Onko kenties orjuutta olemassa?

Kirjoittaja on osittain oikeassa siinä, ettei seksin myyminen ole sen kummempi ammatti kuin muutkaan ammatit, vaikka se ehkä meneekin lähemmäksi ihmisten identiteettiä, eli sukupuolisuutta. Seksin myyjillä taitaa olla sellainen käsitys ruumiistaan, että se on vain väline, jota he voivat käyttää rahan saamiseen. Joten seksin myyminen tuokin esille sen, mihin suuntaan yhteiskuntamme on menossa, ja ollutkin kaiken aikaa, sillä myyväthän kaikki ne jotka työtä tekevät omaa ruumistaan, eli omaa elämäänsä ja aikaansa.

Niinkutsutun tavallisen työn tekijät on harhautettu, jatkuvalla propagandalla kansantalouden kasvun välttämättömyydestä, näin monikin pitää työntekoa jonkinlaisena kansalaisvelvollisuutena, joten työnteon alkuperäinen tarkoitus on hämärtynyt. Kansaa ovat koko historian ajan harhauttaneet niinsanotut vallanpitäjät. Nykyään käytetään mainoksia, ennen piiskaa. Kun kansa saa jatkuvasti ja kaikkialla mainoksista sellaisia viestejä, että heidän täytyy ostaa jotakin, tai olla jonkinlainen, niin tälläinen jatkuva propaganda tekee tehtävänsä. Näin ihmisistä tehdään kuluttajia ja tuottajia, joka on heidän elämänsä tarkoitus. Kaikki tämä palvelee tietysti joitakin, jotka ottavat aina osan siitä mitä tuotetaan, eli jos tuotetaan enemmän he rikastuvat vastaavasti enemmän.

Kuinka oikein ihmiset voivat päättää omista asioistaan, jos niitä ei ole? Tällä tarkoitan sitä, että emmehän elä täällä yksin. Kaikki se mitä teemme vaikuttaa jollakintapaa toisiin. Joten kysymys seksin myymisessä, aivan kuten tavallisenkin työn tekemisessä, on moraalinen. Voitko kenties kaupata vapaasti heroiinia, ja mainostaa sitä kaikkialla, jotenkin tähän tyyliin; “Osta tulee hyvä olo, kyllä kannattaa, pääset vapaaksi maallisista murheista” jne...Aseiden valmistajat ja myyjät ovat kanssa moraalisesti arveluttavia. Kuten monet muutkin ammatit.

Kirjoittajan sanomasta voimme lukea mihin suuntaan yhteiskunta on menossa. Onhan samanlaista toki esiintynyt muinakin aikoina, mutta kaikenlaiset oireilut mm. Anoreksia, bulimia, koulusurmat, huumeet, pedofilia, liikalihavuus yms... Paljastavat sen, että jossakin täytyy olla vikaa.

Ihmisiä aivopestään jatkuvalla propagandalla, kaikkihan voivat nähdä sen mainoksista. Esimerkiksi ruokamainokset ovat aivan turhia, ihmiset syövät niistä huolimatta. Mutta joihinkin se voi vaikutta siten, että he syövät aivan liikaa ja ruokailusta on tullut heille ongelma. Voisivatko tälläiset henkilöt syyttää mainoksien suunnittelijoita, jotka ovat lukeneet psykologiaa ja tietävät siten miten ihmisiä saadaan manipuloitua. Useimmissa mainoksissa nainen on sinisilmäinen ja vaalea, mies taasen mustatukkainen ja ruskeasilmäinen, miksi?

Homoista puhutaan, mutta miten? Kukaan ei kysy sitä miksi jotkut ovat homoja. Tiedoitusvälineet antavat propagandallaan sellaisen käsityksen, että homous olisi geeneissä, siten muka mahdotonta välttää. Jopa kansanedustajat on manipuloitu niin hyvin, että eräs heistä heilutteli sateenkaarilippua Venäjällä. Homous on mukamas jonkinlainen vapaus. Voisiko homouteen kuitenkin olla syynä se, että näille ihmisille on tapahtunut jotakin lapsuudessaan? Ei kysytä sitäkään, että olisivatko homot kenties jääneet jollakintavalla lapsen asteelle seksuaalisesti, eli itseensä. Joten homot eivät ole kypsyneet rakastamaan naisia. Ovatko homoudella narsismilla, psykopatialla, neurooseilla jne...mielen sairauksilla jonkinlainen yhteys. Eli jos yhteiskuntamme on sellainen joka suosii heitä, jotka ovat jääneet henkisesti lapsen asteelle(esim.psykopaatit), niin onko oireiluna nähtävissä homouden lisääntyminen.

Kirjoittaja ei ehkä ole kanssani samaa mieltä siinä asiassa, että mitä enemmän ihmiset hakevat ruumillisia nautintoja, sitä onnettompia he ovat henkisesti. Ruumiillisilla nautinnoilla halutaan lohduttaa kärsivää mieltä. Ne joille seksuaalisuus on enemmän kuin pelkkä ruumiillinen toiminto, saattavat ehkä nauttia seksistä henkisestikkin. Jotkut eivät tätä ehkä koskaan tule käsittämään.

Blogissa oli lopussa hassu kohta;
“Maksullisen seksin kieltolait eivät yksinkertaisesti kuulu maahan, joka puhuu ihmisoikeuksista ja tasa-arvosta. Naiset ovat eri puolilla maailmaa taistelleet vuosisadat saadakseen oikeuden omaan vartaloonsa. Sitä ei pidä enää luovuttaa kenellekään, ei Ranskan naisasiaministerille eikä Suomen kuvalehden toimittajalle.”
Tässä kirjoittaja luulee sitä vapaudeksi, että nainen ja miksei mieskin, luovuttaa oman vartalonsa kapitalistisen markkinayhteiskunnan käytettäväksi. Jos tulee sota, kirjoittaja voi sitten tiedostaa kuinka paljon hän voi edes nykyaikana päättää omasta elämästään ja vartalostaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti