tiistai 18. helmikuuta 2014

Vaiennettu kansa

Suomen kansan vaientaminen aloitettiin jo ammoisina aikoina, kristinuskon rantautuessa Suomeen, näin on toki muuallakin euroopassa. Siitä lähtien on kielletty puhumasta joistakin asioista, jotka ovat eräänlaisia tabuja ja totaalisesti kiellettyjä puheenaiheita.

Sananvapautta ylistetään ja väitetään ettei sitä ole siellä, jotka eivät omaa samaa kulttuuria kuin suomalaiset. Näin väitetään että suomalaiset haluavat amerikkalaisten kanssa vapauttaa kaikki kansat siihen onneen ja auvoon missä he itse ovat. Kuitenkin yleensä se joudutaan tekemään väkisin asevoimien avulla. Qnko se kenties jonkinlaista demokratiian pakottamista?

Demokratia aatteena on amerikkalaisten ihanne, sillä se on rahan diktatuuri, rahallahan nykyään hallitaan. Mutta jostain kumman syystä, Amerikassa ja muissakin Amerikan demokraattisissa ystävä-valtioissa, rahat kasaantuvat jollekkin kansanryhmälle enimmikseen ja tällä samalla kansanryhmällä on tiedoitusvälineissä näissä maissa suuri osuus. Kaikki tämä saattaisi johtua kristinuskosta, sillä se nostaa juutalaiset ylimmäksi kastiksi kristityille.

Lehdillä on paljonkin valtaa, ne ovatkin todellisuudessa eräänlaisia propagandalaitoksia. Kaikkialla ja kaikenaikaa näkyvät sanomalehtien ja varsinkin iltapäivälehtien räikeän väriset mainokset iskostuvat ihmisten mieliin, eli nämä mainokset ovat eräänlaista propagandaa jolla halutaan vaikuttaa ihmisiin ja heidän valintoihinsa.

Kulttuuri jota ihmiset harrastavat, saattaa olla mainoksilla eli propagandalla aikaansaatua. Eihän kukaan mene katsomaan jossakin peräkylässä esiintyvää artistia, oli hän kuinka hyvä tahansa, jos siitä ei tiedoiteta kansalle. Tästä johtuukin kaikken niiden ihmisten näkyvä “nuoleminen” mediaa kohtaan, jotka haluavat tehdä rahaa ideoillaan. Nämä ideat eivät saisi olla median hallitsijoita kritisoivia ja etenkään todellisia vallanpitäjiä arvostelevia. Näin näemmekin ettei demokratiassa olekkaan demokratiaa, sillä jotkut mielipiteet ja katsontakannat niinsanotusti “haudataan” kaikessa hiljaisuudessa. Joten miten ihmiset voivat tehdä valintoja, jos heille näytetään vain yksi katsontakanta ja muut “pimitetään”. Päätavoite on tietysti tehdä niistä puhuminen ja kirjoittaminen kielletyksi. Tähän pyritään niinsanotulla “uhri asetelmalla”, eli halutaan että he jotka haluavat ettei heistä saisi puhua, saati sitten kirjoittaa, näyttävän uhreilta ja vainotuilta kautta aikojen. Tosiasiassa he itse vainoavat kaikkia heitä jotka kyseenalaistavat heidän kulttuurinsa ja uskontonsa, tämän on jo historia todistanut.

Mediassamme on eräät asiat nostettu jatkuvasti esille. Varsinkin niinsanottu Venäjän vastaisuus on ollut hyvin huomattavaa mediassa viime aikoina. Kaikki halutaan näyttävän jonkinlaisessa “huonossa valossa” mikä liittyy Venäjään. Miksi? Media on siis ottanut oppia Adolf Hitleriltä ja siitä miten Hitlerin mielestä propagandaa täytyisi harjoittaa. Mutta keiltä Adolf Hitler otti oppia? Kenties uskontojen perustajilta. Otteita Hitlerin Mein Kampf kirjasta;

6.Luku. Sotapropaganda;
-Humaanisuus ja esteettisyys suorastaan häviäisivät kokonaan ihmisten asumasta maailmasta, jos se menettäisi ne rodut, jotka ovat näiden käsitteiden luojia ja kannattajia. (Tällä Hitler tarkoittaa uskontojen perustajia eli todellisia-arjalaisia, joita ovat mm. Apostoli Paavali kristinuskossa)

-Propagandan tehtävänä ei ole yksilöiden mielipiteiden tieteellinen muokkaus, vaan sen on kiinnitettävä suurten joukkojen huomio erinäisiin tosiseikkoihin, ilmiöihin, tapahtumiin, välttämättömyyksiin jne., joiden merkityksen on vasta sen ansiosta jouduttava joukkojen näköpiiriin. Propagandan taito piilee nyt kokonaan siinä, että tämä osataan suorittaa niin oivallisesti, että syntyy yleinen vakaumus jonkin tosiseikan todellisuudesta, jonkin tapahtuman välttämättömyydestä, jonkin välttämättömyyden oikeudesta, jne. (Tosiseikoilla Hitler tarkoittaa abstraktisia asioita, kirjoittihan Hitler; “Kuta abstraktisesti oikeampi ja siten valtavampi aate on, sitä mahdottomammaksi käy sen täydellinen toteuttaminen, niin kauan kuin se on ihmisten varassa.” Tällä Hitler tarkoittaa että uskontojen perustajat eli arjalaiset eivät ole ihmisiä, pitäväthän he itseään Jumalina, mm. Hindulaisuudessa, mormoonien uskonnossa ja miksei kristinuskossakin. Joh; 10:33-35)

-Englantilaisten ja amerikkalaisten sotapropaganda oli sen sijaan psykologisesti oikeaan osunutta. Kuvaillessaan omalle kansalleen saksalaiset raakalaisiksi ja hunneiksi se jo ennakolta valmisti jokaista yksityistä sotilasta sodan kauhuihin ja siten osaltaan auttoi häntä säästymään pettymyksiltä. ( Hitlerin ihailu Englantilaisia ja Amerikkalaisia kohtaan johtu siitä että nuo maat kristillisinä olivat joidenkin kuuliaisia orjia, kuten on nykyäänkin. Saksassa taasen oltiin alettu kristinuskosta luopuminen jota Hitler ei voinut sietää)

-Niinpä täytyy samaa iskusanaa tietenkin valaista usealta eri puolelta, mutta aina pitää jokaisen katsauksen lopun päättyä itse iskusanaan. Ainoastaan sillä tavalla propaganda voi vaikuttaa ja se todella vaikuttaakin yhtenäiseltä ja kiinteältä.

-Tämä suuri linja yksin, josta ei koskaan saa poiketa syrjään, voi alati yhtäläisenä pysyvällä tavalla, johdonmukaisesti tähdennettynä johtaa lopulliseen menestykseen. Silloin voidaan ihmettelyä tuntien todeta, miten tavattomiin, melkeinpä käsittämättömiin tuloksiin sellaisella sitkeydellä ja kestävyydellä voi päästä. Jokaisen propagandan onnistuminen on, yhtä hyvin liike-elämässä kuin valtiollisellakin alalla, sen varassa, miten kauan ja miten tasaisen yhtenäisesti sitä käytetään. (Uskonnollisesta Propagandastahan johtuu se että jotkut uskovat mielettömiin ajatuksiin. Jeesuksen vetten päällä kävely yhtenä esimerkkinä)

Propagandalla on siis historiansa, alettiinhan luultavasti kirjapainon keksimisen jälkeen ensimmäiseksi painamaan raamattuja. Onko tämä joidenkin harjoittama propaganda niiden samojen hallussa nykyäänkin? Kulttuuri ja uskonto, ketkä ne eräällätavalla omistavat? Propagandallisesti median avulla iskostamalla ihmisten mieliin omaa kulttuuriaan ja uskontoaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti