sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Guggenheimin museohanke ja antisemitismi.

Jotkut ovat nostaneet antisemitismin esiin Guggenheimin museohankkeessa. Heidän mielestään museohanketta vastustavat ovat antisemitistejä. Miksi he näin ajattelevat? Olisiko syy juutalaisten uskonnossa?

Antisemitismi on paljon puhuttu aihe, mutta mitä se tarkoittaa? Yleensä niitä ihmisiä jotka ovat juutalaisvastaisia kutsutaan antisemitisteiksi. Mutta mitä tarkoittaa juutalaisvastaisuus? Sitäkö että on juutalaista kansaa vastaan? Onko se juutalaisvastaisuutta jos ei ollenkaan usko heidän Jumalaansa? Onko se kaikista pahinta antisemitismiä jos ei tunnusta koko kansaa olevan olemassakaan, vaan väittää että koko raamattu on vain turkkilaisten ja iranilaisten kansantaruja, jotka väittävät olevansa jotenkin erinomaisia Jumalan valittuja, joille Jumala lupasi Israelin.

Juutalaiset uskovat uskontoonsa, jonka mukaan Jumala valitsi heidät omaksi kansakseen. Juutalaisten mielestä he puhuvat Jumalan sanaa ja tekevät Jumalan tekoja (Jeremia; 1:9-10).  Ne jotka eivät tottele juutalaisia ovat siis antisemitistejä. Eli siis jos vastustat Guggenheimin museohanketta, teet antisemitistisen teon. Jos antisemitismi on rikos Suomessa, saat rangaistuksen.
Laitoinpa tähän vähän raamatusta kohtia, joita monetkaan eivät ole lukeneet.

Kolmas Mooseksen kirja;
24:16 Ja joka Herran nimeä pilkkaa, rangaistakoon kuolemalla; koko kansa kivittäköön hänet kuoliaaksi.Olipa se muukalainen tai maassa syntynyt, joka pilkkaa Herran nimeä, hänet surmattakoon.
-Kaikista suurinta Jumalan pilkkaa on se ettei ollenkaan usko koko juutalaisten Jumalaan.

Neljäs Mooseksen kirja;
15:30 Mutta se, joka tahallisesti tekee syntiä, olipa hän maassa syntynyt tai muukalainen, pilkkaa Herraa, ja hänet hävitettäköön kansastansa.
15:31 Sillä hän on pitänyt halpana Herran sanan ja rikkonut hänen käskynsä; hänet tuhottakoon, syntivelka painaa häntä."
-Eräänlaista epäuskoa osoittavat teot, jos rikkoo Jumalan asettamia sääntöjä vastaan on osoittanut uskosta luopumisensa.

Viides Mooseksen kirja;
7:16 Tuhoa kaikki kansat, jotka Herra, sinun Jumalasi, antaa sinulle; älä heitä sääli. Älä myöskään palvele heidän jumaliansa, sillä se tulee sinulle paulaksi.

7:20 Niin, Herra, sinun Jumalasi, lähettää heidän kimppuunsa herhiläisiä, kunnes ne, jotka ovat jäljellä ja ovat sinulta piiloutuneet, ovat hävitetyt.
7:21 Älä heitä säikähdy, sillä Herra, sinun Jumalasi, on sinun keskelläsi, suuri ja peljättävä Jumala.
7:22 Ja Herra, sinun Jumalasi, karkoittaa nämä kansat sinun tieltäsi vähitellen. Älä lopeta heitä yhtäkkiä, etteivät metsän pedot lisääntyisi sinun vahingoksesi.
7:23 Herra, sinun Jumalasi, antaa heidät sinulle alttiiksi ja saattaa heidät suureen hämminkiin, kunnes he tuhoutuvat,
7:24 ja hän antaa heidän kuninkaansa sinun käsiisi, ja sinä hävität heidän nimensä taivaan alta. Ei kukaan kestä sinun edessäsi, vaan sinä tuhoat heidät.
7:25 Heidän jumaliensa kuvat polttakaa tulessa. Älä himoitse hopeata ja kultaa, joka niissä on, äläkä ota siitä itsellesi mitään, ettet joutuisi sen paulaan, sillä se on Herralle, sinun Jumalallesi, kauhistus.
7:26 Äläkä vie sitä kauhistusta taloosi, ettet sinäkin samoin kuin se joutuisi vihittäväksi tuhon omaksi. Katso se inhottavaksi ja kauhistavaksi, sillä se on vihitty tuhon omaksi.”
-Jumala asettaa juutalaiset kaikkien kansojen hallitsijaksi, jos he uskovat Jumalaan. Muilla ihmisillä ei ole sijaa tässä Jumalan maailmassa.(Jeremia; 30:11)
 
12:2 Hävittäkää perin pohjin kaikki ne paikat, missä karkoittamanne kansat ovat jumaliansa palvelleet, korkeilla vuorilla, kukkuloilla tai viheriäin puiden alla.

17:3 ja menee ja palvelee muita jumalia ja kumartaa niitä: aurinkoa, kuuta tai kaikkea taivaan joukkoa, minkä minä olen kieltänyt,
17:4 ja siitä ilmoitetaan sinulle, niin että saat sen kuulla, niin tutki asia tarkoin, ja jos on totta ja varmaa, että sellaista kauhistusta on harjoitettu Israelissa,
17:5 niin vie se mies tai se nainen, joka on sellaisen pahan tehnyt, porttiesi edustalle - se mies tai se nainen - ja kivitä heidät kuoliaaksi.
-Ei ole muita Jumalia kuin juutalaisten Jumala. Muita jumalia palvelleet, ovat osoittaneet epäuskonsa.

17:12 Mutta jos joku menettelisi niin julkeasti, ettei kuulisi pappia, joka siellä seisoo palvelemassa Herraa, sinun Jumalaasi, tai tuomaria, niin se mies kuolkoon.
17:13 Poista paha Israelista. Ja kaikki kansa kuulkoon sen ja peljätköön, niin ettei kukaan enää olisi niin julkea.
17:14 Kun tulet siihen maahan, jonka Herra, sinun Jumalasi, sinulle antaa, ja otat sen omaksesi ja asetut siihen ja ajattelet: 'Minä asetan itselleni kuninkaan, niinkuin on kaikilla kansoilla, jotka minun ympärilläni asuvat.'
17:15 niin aseta itsellesi kuninkaaksi se, jonka Herra, sinun Jumalasi, valitsee. Aseta joku veljistäsi kuninkaaksesi; älä korota hallitsijaksesi muukalaista miestä, joka ei ole sinun veljesi.
-Juutalaisia ei saa hallita kuin juutalainen. Juutalaiset eivät kumarra muiden maiden kuninkaita, onhan Jumala asettanut juutalaiset hallitsemaan maailman kaikkia kansoja, eli on vain yksi kuningas, joka on juutalainen.

20:16 Mutta näiden kansojen kaupungeissa, jotka Herra, sinun Jumalasi, antaa sinulle perintöosaksi, älä jätä ainoatakaan henkeä eloon.

23:1 "Älköön kukaan, joka on kuohittu musertamalla tai leikkaamalla, pääskö Herran seurakuntaan.
23:2 Älköön kukaan sekasikiö pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan.
-Juutalaiset eivät saa sekoittua muihin kansoihin. Sekarotuisia ei hyväksytä juutalaisiksi.

28:1 "Jos kuulet Herran, sinun Jumalasi, ääntä ja pidät tarkoin kaikki hänen käskynsä, jotka minä tänä päivänä sinulle annan, niin Herra, sinun Jumalasi, asettaa sinut korkeammaksi kaikkia kansoja maan päällä.

 28:9 Herra korottaa sinut hänelle pyhitetyksi kansaksi, niinkuin hän valalla vannoen on sinulle luvannut, jos sinä noudatat Herran, sinun Jumalasi, käskyjä ja vaellat hänen teitänsä.
28:10 Ja kaikki kansat maan päällä näkevät, että Herra on ottanut sinut nimiinsä; ja he pelkäävät sinua.
28:11 Ja Herra antaa sinulle ylen runsaasti hyvää, tekee sinun kohtusi hedelmän, karjasi hedelmän ja maasi hedelmän ylen runsaaksi siinä maassa, jonka Herra sinun isillesi vannotulla valalla on luvannut antaa sinulle.
28:12 Herra avaa sinulle rikkaan aarrekammionsa, taivaan, antaakseen sinun maallesi sateen aikanansa ja siunatakseen kaikki sinun kättesi työt; ja sinä lainaat monelle kansalle, mutta sinun itsesi ei tarvitse lainaa ottaa.
28:13 Ja Herra tekee sinut pääksi eikä hännäksi; sinä aina vain ylenet etkä koskaan alene, jos tottelet Herran, sinun Jumalasi, käskyjä, jotka minä tänä päivänä sinulle annan, että ne tarkoin pitäisit,
28:14 etkä poikkea oikealle etkä vasemmalle yhdestäkään niistä sanoista, jotka minä tänä päivänä teille annan, et seuraa muita jumalia etkä palvele niitä.
28:15 Mutta jos sinä et kuule Herran, sinun Jumalasi, ääntä etkä tarkoin pidä kaikkia hänen käskyjänsä ja säädöksiänsä, jotka minä tänä päivänä sinulle annan, niin kaikki nämä kiroukset tulevat sinun päällesi ja saavuttavat sinut.
28:16 Kirottu olet sinä kaupungissa ja kirottu olet kedolla.

Joosuan kirja;
7:25 Ja Joosua sanoi: "Miksi olet syössyt meidät onnettomuuteen? Herra syöksee sinut onnettomuuteen tänä päivänä. "Silloin koko Israel kivitti hänet kuoliaaksi. He polttivat heidät tulessa ja kivittivät heidät.
-Toisinajattelijat poistettiin kansasta, heitä syytettiin siitä että Jumala rankaisi koko kansaa joidenkin epäuskoisten takia.

Toinen aikakirja;
15:13 ja että jokainen, joka ei etsinyt Herraa, Israelin Jumalaa, oli surmattava, olipa hän pieni tai suuri, mies tai nainen.

Esra;
10:3 Niin tehkäämme nyt Jumalamme kanssa liitto, että me Herran neuvon mukaan ja niiden neuvon mukaan, jotka pelkäävät meidän Jumalamme käskyä, toimitamme pois kaikki ne vaimot ja heistä syntyneet lapset; tehtäköön lain mukaan.
10:11 Mutta antakaa nyt Herralle, isienne Jumalalle, kunnia ja tehkää hänen tahtonsa: eristäytykää maan kansoista ja muukalaisista vaimoista."
-Jumalan käskyä oli rikottu, mutta se asia korjattiin.

Nehemia;
9:1 Mutta saman kuun kahdentenakymmenentenä neljäntenä päivänä israelilaiset kokoontuivat paastoten,säkit yllä ja multaa pään päällä.
9:2 Ja Israelin heimo eristäytyi kaikista muukalaisista, astui esiin ja tunnusti syntinsä ja isiensä rikkomukset.
9:7 Sinä olet Herra Jumala, joka valitsit Abramin ja veit hänet pois Kaldean Uurista ja annoit hänelle nimen Aabraham.
9:8 Ja sinä havaitsit hänen sydämensä uskolliseksi sinua kohtaan, ja niin sinä teit hänen kanssaan liiton antaaksesi hänen jälkeläisillensä kanaanilaisten, heettiläisten, amorilaisten, perissiläisten, jebusilaisten ja girgasilaisten maan. Ja lupauksesi sinä olet täyttänyt, sillä sinä olet vanhurskas.
10:30 Me emme anna tyttäriämme maan kansoille emmekä ota heidän tyttäriänsä pojillemme vaimoiksi.
13:3 Kuultuaan lain he erottivat kaiken sekakansan Israelista.
-Jumalan käskyä oli rikottu, mutta se asia korjattiin.

Psalmit;
2:7 Minä ilmoitan, mitä Herra on säätänyt. Hän lausui minulle: "Sinä olet minun poikani, tänä päivänä mina sinut synnytin.
2:8 Ano minulta, niin minä annan pakanakansat sinun perinnöksesi ja maan ääret sinun omiksesi.

Jeremia;
1:9 Ja Herra ojensi kätensä ja kosketti minun suutani. Ja Herra sanoi minulle: "Katso, minä panen sanani sinun suuhusi.
1:10 Katso, minä asetan sinut tänä päivänä yli kansojen ja valtakuntain, repimään maasta ja hajottamaan, hävittämään ja kukistamaan, rakentamaan ja istuttamaan."

30:11 Sillä minä olen sinun kanssasi, sanoo Herra, ja pelastan sinut. Minä teen lopun kaikista kansoista, joiden sekaan minä olen sinut hajottanut; ainoastaan sinusta minä en loppua tee: minä kuritan sinua kohtuudella, mutta rankaisematta minä en sinua jätä.

 Daniel;
 2:44 Mutta niiden kuningasten päivinä on taivaan Jumala pystyttävä valtakunnan, joka on kukistumaton iankaikkisesti ja jonka valtaa ei toiselle kansalle anneta. Se on musertava kaikki ne muut valtakunnat ja tekevä niistä lopun, mutta se itse on pysyvä iankaikkisesti.

Nyt ovat muutkin ihmiset alkaneet vaatia juutalaisuutensa tunnustamista;
http://romanit.net/cms/index.php?page=uusia-loytoja-israelin-kadonneista

Onko koko idean tarkoitus perustaa Persian valtakunta uudelleen. Hankkiiko Israel salassa ydinasetta Iranille, samalla teeskenellen että on muka Iranin pahin vihollinen. Israel aseisti Iranin ja Irakin välisessä sodassa Irania. Joten kun tulee tosipaikka, niin he paljastavat itsensä. Internettiä sensuroidaan koska nämä ovat tulenarkoja aiheita. Kun kirjoitin aiheesta Verkkomediaan, niin kohta oli arkaluonteinen linkki sensuroitu. Jotkut siis tarkkailevat internettiä.
Sensuroituja linkkejä;
http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/ruotsin-p-ministerin-olof-palme-murha-ja-iran-contra-aseskandaali
http://blog.travelpod.com/travel-blo...00/tpod.html#_
http://www.worldisround.com/articles...6/photo33.html
http://swastika.info/archives/162

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti