perjantai 11. joulukuuta 2015

Onko Hitlerin Mein kampftin uusintapainos vääristetty?

Laitan tänne vanhan kirjoitukseni jossa aikoinaan oletin, että Hitlerin Mein kampf voidaan vääristää, kun se julkaistaan uudestaan. En ole varma onko niin tehty, mutta kaikenlaisia selityksiä uusintapainoksessa kuulemma on. Onko siis niin, ettei Hitlerin kirjaa saa lukea kuin määrätyllä tavalla ja ketkä sen määräävät miten Hitlerin kirja pitäisi ymmärtää. Diktatuureissahan on vain yksi katsontakanta.


Hitlerin Mein kampf aiotaan “uudestikirjoittaa” eli väärinkirjoittaa


Hitlerin Mein kampf aiotaan “uudestikirjoittaa” eli väärinkirjoittaa. Jätetäänkö Hitlerin kirjasta pois niitä olellisia kohtia joista olen maininnut tässä kirjoituksessani, sillä ne paljastavat liikaa. Tämä Hitlerin kirjan muuttaminen on samanlaista kuin uskontojenkin uudestikirjoittaminen, eli nyt kun ihmiset eivät usko niin paljon vettenpäälläkävelyyn yms…ihmetekoihin, niin ne ovatkin muka metafooraa jotka tarkoittavat jotakin ihan toista. Kummasti tiedemiehet ovat jopa etsineet Noan arkkia Turkista Ararat-vuorelta. No on maa ainakin oikea, sillä juutalaiset ovat samoja arjalaisia kuin turkkilaiset ja iranilaiset.


Hitlerin kirjan muuttaminen toisenlaiseksi ajaa siis määrättyjen ihmisten valtaa, joka on jo nyt diktaattorinen ja siksi emme voikkaan puhua siitä tosiasiasta, että juutalaiset ja mustalaisethan niitä arjalaisia ovat ja heidän uskonnollinen ristinsä on ollut kautta aikojen hakaristi. Tervehdyksenkin Adolf Hitler otti näiltä arjalaisilta.


Nämä samat ihmiset haluavat germaanit taas sotimaan venäläisiä vastaan, samalla tavalla kuin toisen-maailmansodan aikanakin. Heidän lehtensä ajavat tätä asiaa massiivisella propagandallaan. Nyt tietenkin joku natokiimainen hihkaisee; “Sehän on Kansan tahto”. Mutta niinhän se taisi olla toisen-maailmansodankin aikana, jolloin saksalaiset huijattiin samaan. Kaikki johtui siitä ettei kansoille kerrottu totuutta niistä arjalaisista joita Adolf Hitler ihaili. Tämä salaisuus on saatu pidettyä nykypäivään saakka ja siksi arjalaisten diktatuuri jatkuu. Germaaniset kansat saadaan siis huijaamalla sotimaan arjalaisten asian hyväksi.


Laitan tähän kaksi merkittävää kohtaa Hitlerin kirjasta ja selitän niiden merkityksen. Hitler katui kirjansa kirjoittamista, koska tiesi paljastaneensa liikaa. Toisessa osassaan kirjassaan Hitler on jo huomattavasti varovaisempi ja selittelee ensimmäisen osan kirjoituksiaan.


Adolf Hitler: Mein kampf. Osa 1. Tilinteko.
Luku. 8. Poliittisen toimintani alku:
Kuta abstraktisesti oikeampi ja siten valtavampi aate on, sitä mahdottomammaksi käy sen täydellinen toteuttaminen, niin kauan kuin se on ihmisten varassa. Senpä vuoksi ei ohjelmanlaatijan merkitystä saakaan mitata sen mukaan, miten hänen päämääränsä saadaan toteutetuksi, vaan sen perusteella, miten oikeita ne ovat ja millainen vaikutus niillä on ollut ihmiskunnan kehitykseen. Jos asia olisi toisin, ei uskontojen perustajia voitaisi lukea tämän maapallon suurimpien ihmisten joukkoon, koska kerran heidän eetilliset tarkoituksensa eivät ikinä pääse edes lähimainkaan täydellisesti toteutumaan. Itse rakkauden uskonnonkin vaikutus on vain sen ylevän perustajan tahdon heikkoa heijastusta; mutta sen merkityksenä on se suunta, jota se on pyrkinyt antamaan yleiselle inhimilliselle kulttuuri, siveelliselle ja moraaliselle kehitykselle.
Selitys; Uskontojen perustajilla Hitler tarkoittaa arjalaisia, jotka ovat perustaneet mailman suurimmat uskonnot, tai heillä on ollut ainakin vaikutusta näiden uskotojen perustamiseen. Huom:Juutalaiset ovat kanssa näitä arjalaisia.



Adolf Hitler: Mein kampf. Osa 2. Kansallissosialistinen liike.
13 Luku. Saksan sodanjälkeinen liittopolitiikka:
Sen sijaan, että kohdistaisi vihansa toisiin arjalaisiin, joista meidät kyllä voi erottaa melkein kaikki, mutta joihin meitä sentään yhdistää yhteinen veri tai yhteen kuuluvan kulttuurin suuri linja, sen täytyy kohdistaa yleinen viha ihmiskunnan periviholliseen kaiken kärsimyksen todellisena aiheuttajana.
Selitys; Tässä Hitler sanoo aivanselvästi tietävänsä ketkä ovat todellisia-arjalaisia, eli ne samat joilta Hitler kopioi hakaristin ja tervehdyksen. Viha taasen kohdistettiin niihin jotka eivät olleet puhdasrotuisia-arjalaisia vaan sekoittuneet germaaneihin.


Lisäksi;
Ensimmäisen osan kirjoitukset näyttävät miten Hitler mielisteli Saksan kansaa ja siten saikin vallan Saksassa. Saksalaiset kyllä tiesivät miten asiat olivat maassaan, ei se heille mikään uusi asia ollut, mutta Hitler huijasi saksalaisia luulemaan muutoksen tulevan jos hän saa vallan. No muutos tuli mutta toisenlainen, eli niiden siirtolaisten diktatuuri vahvistui, joilla se oli jo Saksassa. Suomi on tässä samassa pisteessä nykyään. Lehtemme harjoittavat mielistelyä ja manipulointia määrättyjen hyväksi, ovatko he sitten niitä samoja joita Adolf Hitler ihaili. Lehtemme käyttäytyvät kuten psykopaatit. Nuorille seksiä ja isänmaallisuutta. Annetaan kuva että jotkut haluavat ottaa pois ilon elämästä jne…


Tässä osoitus Hitlerin mielistelystä saksalaisille, jossa Hitler kertoo Kansan jo ennestään tietämän asian, miten asiat Saksassa tuolloin olivat, eli samallatavalla kuin Suomessa nykyään ja se tietää sitä samaa, eli joudumme sotimaan niiden samojen sanelemana taas venäläisiä vastaan.


Adolf Hitler: Mein kampf. Osa 1. Tilinteko.
3.Luku. Yleisiä poliittisia mietteitä Wienin ajaltani;

Nykyisen demokraattisen parlamentarismin tarkoituksena ei olekaan muodostaa viisaiden miesten kokousta, vaan sen tarkoituksena on pikemminkin haalia koolle joukko henkisesti epäitsenäisiä nollia, joita on sitä helpompi johtaa tiettyjen suuntaviivojen mukaan, kuta suurempi kunkin yksityisen omakohtainen ahdasjärkisyys on. Ainoastaan sillä tavoin voidaan harjoittaa puoluepolitiikkaa nykyisessä huonossa merkityksessä. Ainoastaan tällä tavoin on myöskin mahdollista, että se, jonka kädessä "nyörit" todellisuudessa ovat, voi aina pysytellä varovasti taka;alalla voimatta koskaan joutua vedetyksi mieskohtaisesti tilille.

Lopuksi:
Ranskalaiset satiirintekijät ovat piirrelleet kaikenlaisia sarjakuvia, mutta miten olisi seuraavanlainen sarjakuva?;
Rabbi rukoilee synagogan sisimmässä. Seinällä on hakaristi(tuo juutalaisten uskonnollinen risti) ja Hitlerin kuva. Rabbi katsoo Hitlerin kuvaa ja sanoo; “Kiitos messias, saimme Israelin ja harjoittaa uskontoamme Euroopassa.” Nousikohan moisesta sarjakuvasta jonkinlainen haloo?

4 kommenttia:

  1. Lääkkeet! Mene heti uusimaan reseptit!

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Kyllä asiaa kirjoitin. Meille ollaan vain valehdeltu, että germaanit ovat muka arjalaisia, vaikka lähi-itäläiset ovat arjalaisia. Sekä sekin on totta, että juutalaisten uskonnollinen risti on hakaristi, vaikkei siitä pahemmin metakkaa pidetäkkään. Kyllä Hitler tiesi nämä asiat, kuten olen blogissani kirjoittanut. Tosiasioita ei voi muuttaa, vaikka niistä vaietaankin. Tälläinen sananvapaus meillä on.

    VastaaPoista