lauantai 17. joulukuuta 2016

Jumala sanana

Jumala on sana. Mutta mitä se merkitsee? Useimmille kristityille sana Jumala merkitsee kaikkivaltiasta ja kaiken luojaa. Tämä johtuu kristinuskosta joka on yksijumalinen. Toisissa kulttuureissa ei välttämättä ole näin.

Kun arjalaiset(juutalaiset) saapuivat germaanisiin maihin, he toivat uskontonsa mukanaan. Heidän uskonnossaan ei suvaita muita Jumalia. He sulauttivat uskontonsa germaaniseen uskontoon. Tämä ei tietenkään tapahtunut vapaaehtoisesti ja siitä ovat noitavainot historiallisena todisteena. Intiassakin on tapahtunut samanlaista sulautumista arjalaisten mennessä Intiaan ja vieneensä uskontonsa mukanaan.
Toinen Mooseksen kirja:
20:3. Älä pidä muita jumalia minun rinnallani. 
Kolmas Mooseksen kirja:
24:16 Ja joka Herran nimeä pilkkaa, rangaistakoon kuolemalla; koko kansa kivittäköön hänet kuoliaaksi.Olipa se muukalainen tai maassa syntynyt, joka pilkkaa Herran nimeä, hänet surmattakoon.

Juutalaisten(arjalaisten) uskonnon mukaan se Jumala josta he puhuvat on oikeastaan he itse(1). Mutta ovatko muut ihmiset sitten saatanoita juutalaisille? Ainakin niissä muissa uskonnoissa jotka arjalaiset ovat perustaneet, ovat muut ihmiset pahoja. Hindulaisuudessa ja mormoonien uskonnossa on samantapainen sanoma, että he jotka ovat pahoja ovat saaneet erinlaisen ulkomuodon. Onko arjalaisten(juutalaisten) uskonto siis rotu-uskonto? Itse he sen kieltävät, sillä heidän mukaansa ei ole kuin yksi rotu. Muut vain näyttävät erinlaisilta, koska ovat synnillisiä. Vanhantestamentin mukaan jopa sukupuolia ei ole kuin yksi(2), sillä nainen on vain osa miestä.
(1)Evankeliumi Johanneksen mukaan:
10:33 Juutalaiset vastasivat hänelle: "Hyvän teon tähden me emme sinua kivitä, vaan jumalanpilkantähden, ja koska sinä, joka olet ihminen, teet itsesi Jumalaksi."
10:34 Jeesus vastasi heille: "Eikö teidän laissanne ole kirjoitettuna: 'Minä sanoin: te olette jumalia'?
10:35 Jos hän sanoo jumaliksi niitä, joille Jumalan sana tuli - ja Raamattu ei voi raueta tyhjiin.
(2)Ensimmäinen Mooseksen kirja:
2:23 Ja mies sanoi: "Tämä on nyt luu minun luistani ja liha minun lihastani; hän kutsuttakoon miehettäreksi, sillä hän on miehestä otettu."

Koska juutalaisten uskonnon mukaan ei ole kuin yksi Jumala, joka on tietenkin he itse, niin ovatko heidän perustamansa uskonnot eräänlaisia diktatuureja joissa he hallitsevat diktaattorisesti? Vastaanväittäjiä ei sallita, vaan heitä kutsutaan saatanoiksi. Tämänkin asian germaanit käsittävät eritavalla, johtuen kaukaisesta historiasta.

Ehkä nuo arjalaiset(juutalaiset) uskovat niin, että maailma on silloin synnitön kun kaikki ihmiset ovat samanlaisia ulkomuodoltaan. Tarkoittaako tämä sitä, että heidänmukaansa kaikkien muiden rotujen tulisi hävitä, että vain he itse jäävät?
2. Nefi 1: 17
Murhe on painanut sydäntäni kerran toisensa jälkeen, sillä olen pelännyt, että teidän sydämenne paatumuksen tähden Herra, teidän Jumalanne, kävisi teidän kimppuunne vihansa täyteydessä, niin että teidät erotettaisiin pois ja hävitettäisiin iäksi.

Juutalaisten uskontoon kuuluu ympärileikkaus, jolla Jumala(isä) ja poika liitetään toisiinsa.Tämä tietenkin vaikuttaa juutalaisten henkiseen elämään heidän loppuelämänsä. Aiheuttaako ympärileikkaus siis psykopatiaa? Psykopaatin henkinen elämä on vääristynyt ja hän luulee olevansa Jumala.
Ensimmäinen Mooseksen kirja:
17:11 Ympärileikatkaa esinahkanne liha, ja se olkoon liiton merkki meidän välillämme, minun ja teidän.

Jeesus uskoi aikoinaan materialistiseen-idealismiin, jonka mukaan henki ei ainetta määrää vaan on erillään aineesta. Ainekkaan ei henkeä määrää, vaan ajatus on vapaa. Molemmat kuitenkin vaikuttavat toisiinsa jollakintavoin, mutta ovat kuitenkin erillisiä.
Evankeliumi Johanneksen mukaan:
3:6 Mikä lihasta on syntynyt, on liha; ja mikä Hengestä on syntynyt, on henki.
3:7 Älä ihmettele, että minä sanoin sinulle: teidän täytyy syntyä uudesti, ylhäältä.
3:8 Tuuli puhaltaa, missä tahtoo, ja sinä kuulet sen huminan, mutta et tiedä, mistä se tulee ja minne se menee; niin on jokaisen, joka on Hengestä syntynyt.

Jeesuksen mukaan pojan pitää kasvaa erilleen isästä(Jumalasta), joka ei tietenkään juutalaisille sovi, sillä liitetäänhän juutalaisten uskonnossa poika isäänsä(Jumalaan) ympärileikkauksella. Ympärileikkaus onkin kaikista tärkein rituaali juutalaisten uskonnossa ja koko juutalaisten uskonnon kulmakivi.
Evankeliumi Johanneksen mukaan:
5:26 Sillä niinkuin Isällä on elämä itsessänsä, niin hän on antanut elämän myös Pojalle, niin että myöshänellä on elämä itsessänsä.

Onkohan vain niin, että jos joillakin tapahtuu lapsuudessaan todella pahoja asioita, niin heidän on mahdotonta muuttua jälkikäteen toisenlaisiksi. Jos joissakin kulttuureissa on lapsenkasvatuksessa sellaisia asioita jotka vammatuttavat lapset henkisesti loppuelämäkseen, niin onko tälläisilla kansoilla muuttumisen mahdollisuutta olemassakaan. Varsinkin jos he haluavat tuhota keinoja kaihtamatta ne ihmiset pois jotka edes tuovat nuo asiat jollakintavalla esille.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti