torstai 26. joulukuuta 2013

Ovatko uskonnot diktatuureja?

Edward Snowden sanoi että vakoilun sijaan pitäisi kysyä kansalaisilta miltä heistä tuntuu. Tämä vitsi kuvaa hyvin nykypäivää, eli eliitti ei tule kysymään eikä heitä kiinnostakkaan. Vakoilun tarkoitus on vain saada tietoon ne ihmiset jotka tajuavat sen että elämme nykyään eliitin diktatuurissa, jota he kutsuvat demokratiaksi. Tästä syystä amerikkalaisten eliitti haluaakin kaikkialle heidän demokratiaansa. Venäjälle he eivät sitä ole vielä saaneet, vaikka tapaus Mihail Hodorkovski oli aika hyvä yritys. Yrittäminen ei toki ole lakannut, voidaan jopa murhata Venäjän presidentti Putin, joka ei anna diktatuurille valtaa Venäjällä, meillähän se jo on. Tästä on selvänä osoituksena määrättyjen kansanosien yliedustus väkimääräänsä nähden Suomen rikkaimmissa. Heillä on jopa yliedustus lehdissä ja kirjapainoissa, joiden avulla he voivat levittää propagandaansa ja Venäjänvastaisuuttansa. He tuntuvat vihaavan Venäläisiä, koska Venäjällä ei ole heidän diktatuuriansa. Jos tästä diktatuurista kirjoittelee, niin pyritään vaientamaan keinolla jos toisellakin. Näinhän on toimittu kautta aikojen diktatuureissa. Tapaus magneettimedia on esimerkki tästä olevinaan sananvapaudesta. Samoin kuten mormoonien uskonto on esimerkki ihmisoikeuksista. Eli jotkut, olisikohan eliittimme, voivat sanomalehtien avulla harjoittaa yllytystä kansanryhmää vastaan, eli venäläisiä, saamatta minkäänlaista rangaistusta.

Tämä diktatuuri on niin onnistunut, että sitä kannattavat jotkut kansalaiset, yleensä he jotka saavat tästä diktatuurista jonkinlaista hyötyä. Näin oli aikoinaankin jolloin diktatuuri otti ensimmäisiä askeleitaan euroopassa, eli kristinskon diktatuuri. Silloinkin sitä kannattivat he jotka hyötyivät siitä. Niille jotka alistettiin kristinuskon diktatuuriin, annettiin katteettomia lupauksia jostakin taivaspaikasta, sitten kuoleman jälkeen. Helvetilläkin peloiteltiin. Nykyään tämän diktatuurin luojat taitavat nauraa partaansa, niin totaaliseksi he ovat sen saaneet toisen-maailmansodan ansiosta, jossa arjalaiset polttivat keskitysleireissä niitä ihmisiä jotka eivät olleet arjalaisia, tai eivät olleet puhdasrotuisia arjalaisia. Kaikki tämä laitettiin germaanien syyksi. Germaanit saatiin jopa uskomaan siihen että Adolf Hitler oli jonkinlainen vapauttaja, vaikka Hitler oli todellisten-arjalaisten uskonnollinen messias.

Kaikenlaiset holokaustin kieltäjät, harhauttavat ihmisiä ja näin he eivät voikkaan nähdä totuutta. Totuus oli se mitä sanottiin se myös tehtiinkin, eli keskitysleireillä poltettiin niitä ihmisiä jotka eivät olleet arjalaisia tai eivät olleet puhdasrotuisia arjalaisia. Kaikki tämä on salattu tähän päivään saakka valheilla, vaikka se on nähtävissä jos tietää totuuden. Tämäntakia Hitlerin kirja Mein kampf salattiin kansoilta ja sitä kiellettiin lukemasta. Nykyään juutalaiset haluavat uudestikirjoittaa kyseisen kirjan ja tehdä siitä mieleisensä, näinhän he ovat luultavasti tehneet raamatun uudelletestamentillekkin. Näin alkuperäinen Mein kampf kirja, josta paistaa Hitlerin arjalaismyönteisyys, muutetaan toisenlaiseksi. Esimerkiksi raamatussakin on kohtia jotka luultavasti ovat muutettu toisenlaisiksi. Tarkastelkaamme erästä tälläista kohtaa;

Evankeliumi Johanneksen mukaan;
8:44 Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alustaasti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.

Kuinka Jeesus voi sanoa juutalaisille, että te olette isästä perkeleestä? Tunsivatko tuonaikaiset juutalaiset Perkeleen germaanien Jumalan? Vai tarkoittiko Jeesus sitä, että juutalaiset ovat sekoittuneet germaaneihin. Luultavasti kuitenkin alkuperäisessä tekstissä perkele sanan tilalla oli saatana. Saatana eli satan on hepreaa ja tarkoittaa juutalaisille vastaanväittäjää. Germaaneille taasen saatana tai perkele on jonkinlainen paha olento, joka on helvetin herra. Eli tässä näemme kulttuurien ajatukselliset eroavaisuudet. Joten ihmisten jotka ovat eri kulttuureista, on vaikea käsittää toisiaan. Joidenkin kulttuurissa, heissä ei voi olla mitään vikaa. Toisille taasen on opetettu väkisinkin mm. Kristinuskon avulla, että he syntyvät synnillisinä (perisynti), ja ainoastaan uskomalla joidenkin uskontoon, joka alistaa heidät heidän valtaansa, voivat he saada syntinsä anteeksi ja päästä taivaaseen. Tämänkö takia juutalainen Apostoli Paavali saarnasi kristinuskoa, joka oli muutettu ajamaan juutalaisten asiaa.

 Paavalin kirje roomalaisille;
 8:31 Mitä me siis tähän sanomme ? Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan?
8:32 Hän, joka ei säästänyt omaa Poikaansakaan, vaan antoi hänet alttiiksi kaikkien meidän edestämme, kuinka hän ei lahjoittaisi meille kaikkea muutakin hänen kanssansa?
8:33 Kuka voi syyttää Jumalan valittuja? Jumala on se, joka vanhurskauttaa.
15:15 Kuitenkin olen paikka paikoin jotenkin rohkeasti teille kirjoittanut, uudestaan muistuttaakseni teille näitä asioita, sen armon kautta, jonka Jumala on minulle antanut 15:16 sitä varten, että minä olisin Kristuksen Jeesuksen palvelija pakanain keskuudessa, papillisesi toimittaakseni Jumalan evankeliumin palvelusta, niin että pakanakansoista tulisi otollinen ja Pyhässä Hengessä pyhitetty uhri.
15:17 Minulla on siis kerskaukseni Kristuksessa Jeesuksessa palvellessani Jumalaa. (Jumala jota Paavali palveli oli tietenkin juutalaisten Jumala)

Näin tulemme huomanneeksi että Jeesuksen todellinen sanoma on muutettu palvelemaan niitä joita vastaan Jeesus alunperin oli, eli juutalaisia. Juutalaisvastaisuus johtuu heidän harjoittamastaan uskonnosta, lukekaahan vanhatestamentti. Jeesus oli aikansa ensimmäisiä antisemitistejä, mutta tuosta sanasta ollaan tehty nykyään jonkinlainen kirosana. Tarkoittaako kaikki tämä sitä että kukaan ei saa kritisoida juutalaisten uskontoa? Näin teki aikoinaan kuitenkin Jeesus ja sen onkin selvästi luettavissa raamatusta. Tämäntakia Jeesus sitten murhattiin.
Kolmas Mooseksen kirja;
24:16 Ja joka Herran nimeä pilkkaa, rangaistakoon kuolemalla; koko kansa kivittäköön hänet kuoliaaksi.Olipa se muukalainen tai maassa syntynyt, joka pilkkaa Herran nimeä, hänet surmattakoon.

Jeesus sanoi juutalaisille, jotka ovat tosiasiassa turkkilaisia ja iranilaisia, eivätkä mitään omaa rotuansa, että heidän uskontonsa mukaan he ovat jumalia;
Evankeliumi Johanneksen mukaan;
10:34 Jeesus vastasi heille: "Eikö teidän laissanne ole kirjoitettuna: 'Minä sanoin: te olette jumalia'?
10:35 Jos hän sanoo jumaliksi niitä, joille Jumalan sana tuli - ja Raamattu ei voi raueta tyhjiin.

10:35 jae lienee lisätty jälkikäteen. Mutta ovatko sitten juutalaiset kristinuskoon uskoville jumalia? Joten kristityt antavat siis totaalisen vallan juutalaisille, jos he uskovat juutalaisten olevan jumalia. Onko Apostoli Paavalin perustama kristinuskonto siis eräänlainen diktatuuri?  

4 kommenttia:

  1. Maailmankuvasi on pielessä. Suosittelen katsomaan http://youtu.be/-klNO-AjW6M
    Tulkitset Raamattua niin väärin kuin sitä voi tulkita, täysin ilman kontekstia.

    Joh 8:44 Jeesus nuhtelee fariseuksia ja kirjanoppineita jotka säilyttivät pakanallisen kabbala-opin, joka on saanut alkunsa babyloniasta. Samalla opilla on vaikutuksensa illuminatioppiin , joka niin ikään on perkeleestä.
    Apostoli Paavali ei perustanut uskontoa eikä kristinusko ole diktatuuri. Katolilainen kirkko sekoitti baabelin opin kristinuskon kanssa ja levitti uskontonsa miekalla. Jos haluat lukea aiheesta, suosittelen esim. kotipetripaavola.com katolilaisen opin arviointia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apostoli Paavali on kristinuskon perustaja, näin väitetään, ei se ole minun väittämäni. Kristinuskontomme on diktatuuri, sitä jopa levitettiin aikoinaan väkivalloin, eli ihmiset pakotettiin uskomaan kristinuskoon. Ne ihmiset jotka eivät halunneet luopua alkuperäisestä uskonnostaan, saivat jonkinlaisen rangaistuksen. Joskus heidät jopa poltettiin elävältä. Onko näissä ihmisten polttamisissa sitten raamatullisia piirteitä? Mitä tuli symbolisoi juutalaisille?

      Ensimmäinen Mooseksen kirja;
      8:20 Ja Nooa rakensi alttarin Herralle ja otti kaikkia puhtaita karjaeläimiä ja kaikkia puhtaita lintuja ja uhrasi polttouhreja alttarilla.
      38:24 Noin kolmen kuukauden kuluttua ilmoitettiin Juudalle: "Sinun miniäsi Taamar on harjoittanut haureutta, ja haureudesta hän on myös tullut raskaaksi." Juuda sanoi: "Viekää hänet poltettavaksi."

      Kolmas Mooseksen kirja;
      1:3 Jos hänen uhrilahjansa on raavaspolttouhri, tuokoon virheettömän urospuolen; ilmestysmajan ovelle hän tuokoon sen, että Herran mielisuosio tulisi hänen osaksensa.
      1:4 Ja hän laskekoon kätensä polttouhriteuraan pään päälle; niin se on oleva otollinen ja tuottava hänelle sovituksen.

      Neljäs Mooseksen kirja;
      11:1 Mutta kansa tuskitteli, ja se oli paha Herran korvissa. Kun Herra sen kuuli, vihastui hän, ja Herran tuli syttyi heidän keskellään, ja se kulutti ulommaisen osan leiriä.
      11:2 Silloin kansa huusi Moosesta, ja Mooses rukoili Herraa; niin tuli alkoi sammua.
      11:3 Ja sen paikan nimeksi pantiin Tabeera, koska Herran tuli oli siellä syttynyt heidän keskellään.

      Joosuan kirja;
      7:25 Ja Joosua sanoi: "Miksi olet syössyt meidät onnettomuuteen? Herra syöksee sinut onnettomuuteen tänä päivänä."Silloin koko Israel kivitti hänet kuoliaaksi. He polttivat heidät tulessa ja kivittivät heidät.

      Oikeastaan juutalaisten uskonto on zarathustralaisuuden eräs haara, siksi tulella on suuri merkitys juutalaisille. Zarathustralaisuudessakin annetaan polttouhreja eli holocausteja Jumalalle.

      Poista
  2. Jeesus ei perustanut uskontoa, ihmiset perustaa. Paavali levitti ilosanomaa Jeesuksesta, ei perustanut uskontoja. Alkuseurakunta ei tarvinnut rituaaleja, rituaalit tulee ihmisten itsekehittämistä uskonnoista. Konstantinus Suuri perusti katolilaisen kirkon, joka on ollut pakanallinen alusta lähtien. Tuolta voit lukea katolisen kirkon historiaa: http://www.kotipetripaavola.com/Katolisen_kirkon_ja_paavin_viran_juuret.html
    Kristinuskon pakkolevittämisessä ei ole sen enempää Raamatullisia perusteluita kuin pyhimysten tai äiti Marian palvomisessa. Paavi tulee edustamaan uudessa maailman järjestyksessä "sitä ainoaa" saatanallista uskontoa.

    Kristinuskolla ei juurikaan ole jalansijaa länsimaissa, moraaliset lakipykälät pyritään kumoamaan ja materialistisella elämänkatsomuksella saadaan ihmiset itsekkäiksi, moraalittomiksi ja vain sen hetkistä nautintoa etsiviksi aivopestyiksi apinoiksi. Korkean asteen vapaamuurareiden käsky tuhota Jeesus-nimi on toteutunut länsimaissa vahvasti, lapsetkin lausuvat rukoukset joulupukille, santa clausille jonka anagrammi on satan lucas.

    Ihmiset jotka myyvät sielunsa saatanalle, kuten Adolf Hitler (http://www.heinola.org/~patato/blood15b.html), uhraavat ihmisiä saadakseen lisää voimaa. Miljoonien juutalaisten veri on myös Rotchieldien käsillä jotka tiesivät Hitlerin (illuminatin) aikeista eivätkä välittäneet veriveljistään (http://www.heinola.org/~patato/blood10f.html).

    Juutalaiset ovat Jumalan pyhä kansa vanhasta testamentista, mutta kansa on hylännyt Jumalansa uudestaan ja uudestaan, ja omaksunut pakanallisia menoja. He tekivät jumalankuvia vastoin 10 käskyä, ja papisto omaksui baalin opit jotka tunnemme nimellä kabbala. Tuolta voit lukea juutalaisen papiston harhaopeista: http://www.kotipetripaavola.com/papistojokakumoaaJumalansanan.html

    Jeesuksen ristin sovitustyön johdosta ei katsota onko juutalainen vai ei, jokaisella on oikeus katua syntejään ja ottaa Jeesus sydämeen. Aidosti uudestisyntynyt ei himoitse vallasta tai palvo mammonaa. Kaikki täällä maanpäällä katoaa kuitenkin. Sielu on ikuinen ja on ihmisen oma valinta missä viettää iankaikkisuuden.

    Raamatun tulkintasi ei ole sitä mitä sen pitäisi olla. Tuolta voit lukea mikä on Jumalan tahdon mukaista uskoa: http://www.kotipetripaavola.com/Jumalantahdonmukainenusko.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän ne uskonnot ole ihmisten perustamia. Materia ja idea on käsitetty väärin, väärän ajattelun mukaan kaikki on ideaa tai materiaa. Lueppa kirjoitus materialistinen idealismi. Juutalaiset väittävät että Jumala määrää ainetta ja aine on oikeastaan syntynyt sanasta, eli tyhjästä, Jumalasta (Joh;1:1-1:3). Abstraktisen ajattelun huipentumako? Näin ole kuitenkaan, vaan molemmat ovat olemassa, keskenään vuorovaikutuksessa ja vaikuttavat toisiinsa. Kas kummaa juutalaiset ovat keksineet materialismin ja idealismin. Idealismissa Jumala on luonut kaiken, materialismissa ei ole Jumalaa.

      Kristinuskoa on pakkolevitetty, se on historiallinen totuus. Näin juutalaiset ovat saaneet vallan uskonnolla, sillä hehän ovat itsensä tekemän uskonnon Jumalan valittu kansa. Juutalaiset ovat arjalaisia, eli jostakin Persiasta kotoisin, raamatussakin heidät hyväksyttiin persialaisiksi. Juutalaisten uskonto taitaa olla vain zarathustralaisuuden eräs haara, niin paljon se on zarathustralaisuuden kaltainen. Uskonnollinen risti on juutalaisillakin hakaristi, katso linkki ennenkuin sensuroidaan; http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6
      Tässä on melkein valtiosalaisuus, siksi vaiettu asia se on. Oliko Adolf Hitler tietoinen juutalaisten uskonnollisesta rististä? Internetistä on sensuroitu montakin linkkiä, joista huomataan juutalaisten uskonnollisen ristin olevan hakaristi.

      Hakaristi ja Daavidin tähti taitavat olla itämaisia symboleita. Juutalaisetkin ovat alunperin Länsi-Kiinasta, kuten turkkilaiset ja iranilaiset. Monetkin näistä arjalaisista valehtelevat että ovat arabeja, siksi moni luuleekin heitä nykyään arabeiksi.
      Linkki: http://amirzuhairi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/148975-nigga
      Amir Zuhairi | ask.fm/amirzuhairi
      Tulella on jonkinlainen rooli heille, palaahan heidän temppeleissään ikuinen tuli Iranissa. Tulelle on annettu polttouhreja ja saatu syntejä anteeksi yms...Tuli on tavallaan pessyt synnit syntisiltä pois, jos heidät on poltettu elävältä. Hautaustavat on opittu idässä arjalaisilta eli länsi-kiinalaisilta, siksi vainajat poltetaan.
      Kirje hebrealaisille: 12:29 sillä meidän Jumalamme on kuluttavainen tuli.

      Poista