keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Antisemitismi, hyvä vai huono asia?

Monetkin tuomitsevat monikulttuurisuuden, koska se heidän mielestään tuhoaa Suomen kulttuurin. Mutta onko monikaan tullut ajatelleeksi, että Suomalainen kulttuuri on jo tuhottu määrätyllä tavalla. Kristinusko on tuhonnut Suomalaisen alkuperäisen kulttuurin jo aikoja sitten, tätä eivät uskovaiset halua tunnustaa. Varsinkaan niinsanotut kiihkonationalistit ja äärioikeistolaiset, joille koti, uskonto ja isänmaa on kaikki kaikessa, eivät voi hyväksyä tätä tosiasiaa. Kristinuskolla hallitaan germaanisia maita, koska kristinusko nostaa juutalaiset jonkinlaiseksi Jumalan valituksi kansaksi.

Kuinka sitten germaanien kulttuuri on onnistuttu tuhoamaan, jopa niin hyvin että väitetään ettei niinsanottua inhimmillisyyttä ollut olemassakaan ennen kristinuskoa? Kaikki saatiin aikaiseksi niinsanotuilla “noitavainoilla”. Ne ihmiset jotka eivät luopuneet germaanisista tavoista ja uskosta, kidutettiin jollakintavalla kuoliaaksi, polttaminen elävältä oli eräs näistä keinoista. Ne jotka joutuivat katsomaan noitana polttamisen, eivät enää uskaltaneet kieltää kristinuskoa. Eli näin eräällätavalla pakottamalla ihmiset uskomaan raamattuun, saatiin Suomen kansa kristityiksi. Kirkossa oli pakko käydä ja kuunnella tuntitolkulla pidettäviä saarnoja, joihin kansa ei alkujaan uskonut lainkaan. Jos kirkossa ei käynyt sai jonkinlaisen rangaistuksen, jalkapuuta tai sakkoa. Pakottamalla ihmiset uskomaan, ovat määrätyt ihmiset saaneet valtaa. Eräänlaisina maanpettureina toimivat pastorit ja muutkin kristinuskoa levittävät ihmiset. Vaikka väitetään kristinuskon tuoneen inhimmillisyyden, niin tosiasiassa kristinusko toi kaikenlaiset vainot ja kansan alistamisen.

Adolf Hitlerkään ei suvainnut niitä ihmisiä, jotka eivät uskoneet kristinuskoon, vaan alkoivat harjoittamaan germaanisia uskontoja. Hitler kirjoitti “Mein kampft” kirjassaan tästä asiasta näin;

Luku. 8. Poliittisen toimintani alku;
Kuta abstraktisesti oikeampi ja siten valtavampi aate on, sitä mahdottomammaksi käy sen täydellinen toteuttaminen, niin kauan kuin se on ihmisten varassa. Senpä vuoksi ei ohjelmanlaatijan merkitystä saakaan mitata sen mukaan, miten hänen päämääränsä saadaan toteutetuksi, vaan sen perusteella, miten oikeita ne ovat ja millainen vaikutus niillä on ollut ihmiskunnan kehitykseen. Jos asia olisi toisin, ei uskontojen perustajia voitaisi lukea tämän maapallon suurimpien ihmisten joukkoon, koska kerran heidän eetilliset tarkoituksensa eivät ikinä pääse edes lähimainkaan täydellisesti toteutumaan. (Uskontojen perustajilla Hitler tarkoittaa arjalaisia)

Luku. 12. Saksan kansallissosialistisen työväenpuolueen ensimmäinen kehitysaika;
Varsinkin muinaisgermaanisella perustalla toimivista ns. uskonnollisista uudistajista minulla on aina mielessä tunne, kuin he olisivat juuri sellaisten valtojen lähettämiä, jotka eivät toivo Saksan kansan uutta nousua. He vihaavat liikettä sinä mahtina (tällä Hitler tarkoittaa kansallissosialista liikettään), joka tekee heidän vallattomuudestaan lopun.

Aasiassa ei pahemmin liputeta monikulttuurisuuden puolesta, vaan pikemminkin siellä halveksitaan germaanisia kansoja. Monikaan ei tätä asiaa huomaa, Aasiassa matkustaessaan, koska aasialaiset hymyilevät eri syistä kuin germaanit. Hymyilemällä saatetaan näyttää halveksuntaa ja vihaa. Aasiassa tiedostetaan että Lähi-Idässä asuu heidän jälkeläisiään, jotka ovat juutalaisia. Euroopassa taasen kristinusko on eräällätavalla sokaissut ihmiset, niin että he luulevat juutalaisten olevan jollakintapaa oma rotunsa. Aasialaiset eivät edes pahemmin peittele halveksuntaansa pohjoiseurooppalaisia kohtaan, vaan he julistavat sanomaansa jopa julkisesti.
 Uudensuomen blogissa kirjoitti Amir Zuhairi 8.9.2013 12:48 tällätavalla;
Tihkuu ironiaa;
Mut mietin vain... Tiedän jotain suomalaisia, jotka kutsuu itseään tummempia ulkomaalaisia neekereiksi, mutta silti makaavat auringon alla päivät pitkät, jotta heistä tulisi yhtä tummia kun meitsi talvisin, hehhehh. Tiedän, elämä on välillä rankkaa. Lähtevät epätoivoisina solariumiin ja ostavat itseruskettavia tuotteita, voi luoja. Myös maksavat, jotta pääsevät ulkomaille, nauttimaan paremmasta säästä, paremmasta ruoasta, sosiaalisimmista ihmisistä, ja ainii, melkeinpä unohdin, ja palvomaan aurinkoa, jotta heistä tulisi... TUMMEMPIA! (punaisia)
Linkki;  http://amirzuhairi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/148975-nigga

Jeesus Kristus oli aikansa antisemitisti. Jeesus saarnasi juutalaisten uskontoa vastaan, mutta Apostoli Paavali on muuttanut Jeesuksen sanoman uskonnoksi, josta hyötyvät kaikista eniten juutalaiset. Ihmeteot jotka ovat luultavasti juutalaisten keksintöä, paljastavat ne jotka ovat valmiita uhrautumaan uskonnolle, koska haluavat päästä taivaaseen. Tällätavalla jotkut tietävät ketkä ovat heille uskollisia ja keitä he voivat hyväksikäyttää.

Raamattuun on laitettu sellaisia kirjoituksia, jotka ylentävät juutalaiset, jopa niin paljon että he ovat maallisen tuomioistuimen yläpuolella.
Paavalin kirje roomalaisille;
4:7 "Autuaat ne, joiden rikokset ovat anteeksi annetut ja joiden synnit ovat peitetyt!
4:13 Sillä se lupaus, että Aabraham oli perivä maailman, ei tullut hänelle eikä hänen siemenelleen lainkautta, vaan uskonvanhurskauden kautta.
8:31 Mitä me siis tähän sanomme ? Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan?
8:32 Hän, joka ei säästänyt omaa Poikaansakaan, vaan antoi hänet alttiiksi kaikkien meidän edestämme, kuinka hän ei lahjoittaisi meille kaikkea muutakin hänen kanssansa?
8:33 Kuka voi syyttää Jumalan valittuja? Jumala on se, joka vanhurskauttaa.
15:15 Kuitenkin olen paikka paikoin jotenkin rohkeasti teille kirjoittanut, uudestaan muistuttaakseni teille näitä asioita, sen armon kautta, jonka Jumala on minulle antanut 15:16 sitä varten, että minä olisin Kristuksen Jeesuksen palvelija pakanain keskuudessa, papillisesi toimittaakseni Jumalan evankeliumin palvelusta, niin että pakanakansoista tulisi otollinen ja Pyhässä Hengessä pyhitetty uhri.
15:17 Minulla on siis kerskaukseni Kristuksessa Jeesuksessa palvellessani Jumalaa.

Jumala jota Paavali palveli, oli tietysti juutalaisten Jumala. Sillä eihän ketään muuta Jumalaa saanut palvella juutalaisten oppien mukaan.
Viides Mooseksen kirja;
12:2 Hävittäkää perin pohjin kaikki ne paikat, missä karkoittamanne kansat ovat jumaliansa palvelleet,korkeilla vuorilla, kukkuloilla tai viheriäin puiden alla.
17:3 ja menee ja palvelee muita jumalia ja kumartaa niitä: aurinkoa, kuuta tai kaikkea taivaan joukkoa, minkä minä olen kieltänyt,
17:4 ja siitä ilmoitetaan sinulle, niin että saat sen kuulla, niin tutki asia tarkoin, ja jos on totta ja varmaa,että sellaista kauhistusta on harjoitettu Israelissa,
17:5 niin vie se mies tai se nainen, joka on sellaisen pahan tehnyt, porttiesi edustalle - se mies tai se nainen - ja kivitä heidät kuoliaaksi.

Antisemitismi eli juutalaisvastaisuus on tehty nykypäivänä kaikinpuolin tuomittavaksi asiaksi, jopa jonkun nimittäminen antisemitistiksi aiheuttaa pelkoa leiman saajassa. Kukaan ei uskalla kyseenalaistaa sitä onko antisemitismi hyvä vai paha asia, joten todellista keskustelua koko asiasta ei ole käyty ja tuskin käydäänkään. Juutalaiset hallitsevat siis eräällätavalla näin ihmisiä henkisesti.

Jos tutustumme juutalaisten kirjoittamaan vanhaantestamenttiin, niin voimme huomata sen kirjoituksista, että juutalaisten uskonto on lähellä natsismia. Juutalaiset saattavat jopa olla fanaattisempia kuin Saksan natsit aikoinaan, onhan heillä uskonnon antama kiihkomielisyys.

Kolmas Mooseksen kirja;
24:16 Ja joka Herran nimeä pilkkaa, rangaistakoon kuolemalla; koko kansa kivittäköön hänet kuoliaaksi.Olipa se muukalainen tai maassa syntynyt, joka pilkkaa Herran nimeä, hänet surmattakoon. (Näin juutalaiset pakottavat ihmiset uskomaan Jumalaansa, sillä mikä on suurinta Jumalan pilkkaa kuin se että ei usko koko Jumalaan)

Viides Mooseksen kirja;
7:16 Tuhoa kaikki kansat, jotka Herra, sinun Jumalasi, antaa sinulle; älä heitä sääli. Älä myöskään palvele heidän jumaliansa, sillä se tulee sinulle paulaksi.
23:2 Älköön kukaan sekasikiö pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan.

Joosuan kirja;
23:7 niin ettette yhdy näihin teidän keskuuteenne jääneisiin kansoihin, ette mainitse heidän jumaliensa nimiä ettekä vanno niiden nimeen, ette palvele niitä ettekä kumarra niitä. (Juutalaiset vaativat oman Jumalansa tunnustamista, mutta eivät hyväksy muiden uskontoja)

Ensimmäinen Samuelin kirja;
15:3 Mene siis ja voita amalekilaiset, ja vihkikää tuhon omaksi kaikki, mitä heillä on; äläkä säästä heitä,vaan surmaa miehet ja naiset, lapset ja imeväiset, raavaat ja lampaat, kamelit ja aasit."

Toinen aikakirja;
15:13 ja että jokainen, joka ei etsinyt Herraa, Israelin Jumalaa, oli surmattava, olipa hän pieni tai suuri,mies tai nainen.

Esra;
9:1 Kun tämä oli suoritettu loppuun, astuivat päämiehet minun tyköni ja sanoivat: "Ei kansa, ei Israel eivätkä papit ja leeviläiset ole eristäytyneet maan kansoista ja niiden kauhistavista teoista – ei kanaanilaisista, heettiläisistä, perissiläisistä, jebusilaisista, ammonilaisista, mooabilaisista, egyptiläisistä eikä amorilaisista.
9:2 Sillä näiden tyttäriä he ovat ottaneet itsellensä ja pojillensa vaimoiksi, ja niin on pyhä siemen sekaantunut maan kansoihin. Ja päämiesten ja esimiesten käsi on ollut ensimmäisenä tässä uskottomassa menossa."
9:3 Kun minä tämän kuulin, repäisin minä vaatteeni ja viittani, revin pääni hiuksia ja partaani ja istuin tyrmistyneenä.
10:3 Niin tehkäämme nyt Jumalamme kanssa liitto, että me Herran neuvon mukaan ja niiden neuvon mukaan, jotka pelkäävät meidän Jumalamme käskyä, toimitamme pois kaikki ne vaimot ja heistä syntyneet lapset; tehtäköön lain mukaan.
10:11 Mutta antakaa nyt Herralle, isienne Jumalalle, kunnia ja tehkää hänen tahtonsa: eristäytykää maan kansoista ja muukalaisista vaimoista."

Nehemia;
9:1 Mutta saman kuun kahdentenakymmenentenä neljäntenä päivänä israelilaiset kokoontuivat paastoten,säkit yllä ja multaa pään päällä.
9:2 Ja Israelin heimo eristäytyi kaikista muukalaisista, astui esiin ja tunnusti syntinsä ja isiensä rikkomukset.
9:7 Sinä olet Herra Jumala, joka valitsit Abramin ja veit hänet pois Kaldean Uurista ja annoit hänelle nimen Aabraham.
9:8 Ja sinä havaitsit hänen sydämensä uskolliseksi sinua kohtaan, ja niin sinä teit hänen kanssaan liiton antaaksesi hänen jälkeläisillensä kanaanilaisten, heettiläisten, amorilaisten, perissiläisten, jebusilaisten ja girgasilaisten maan. Ja lupauksesi sinä olet täyttänyt, sillä sinä olet vanhurskas.
10:30 Me emme anna tyttäriämme maan kansoille emmekä ota heidän tyttäriänsä pojillemme vaimoiksi.
13:3 Kuultuaan lain he erottivat kaiken sekakansan Israelista.

Psalmit;
2:1 Miksi pakanat pauhaavat ja kansat turhia ajattelevat?
2:2 Maan kuninkaat nousevat, ruhtinaat yhdessä neuvottelevat Herraa ja hänen voideltuansa vastaan:
2:3 "Katkaiskaamme heidän kahleensa, heittäkäämme päältämme heidän köytensä."
2:4 Hän, joka taivaassa asuu, nauraa; Herra pilkkaa heitä.
2:5 Kerran hän on puhuva heille vihassansa, peljättävä heitä hirmuisuudessaan:
2:6 "Minä olen asettanut kuninkaani Siioniin, pyhälle vuorelleni."
2:7 Minä ilmoitan, mitä Herra on säätänyt. Hän lausui minulle: "Sinä olet minun poikani, tänä päivänä mina sinut synnytin.
2:8 Ano minulta, niin minä annan pakanakansat sinun perinnöksesi ja maan ääret sinun omiksesi.

Jesaja;
19:2 Minä kiihoitan Egyptin Egyptiä vastaan, niin että he keskenänsä sotivat, ystävä ystävää vastaan,kaupunki kaupunkia vastaan, valtakunta valtakuntaa vastaan.

Jeremia;
1:9 Ja Herra ojensi kätensä ja kosketti minun suutani. Ja Herra sanoi minulle: "Katso, minä panen sanani sinun suuhusi.
1:10 Katso, minä asetan sinut tänä päivänä yli kansojen ja valtakuntain, repimään maasta ja hajottamaan,hävittämään ja kukistamaan, rakentamaan ja istuttamaan."
30:11 Sillä minä olen sinun kanssasi, sanoo Herra, ja pelastan sinut. Minä teen lopun kaikista kansoista,joiden sekaan minä olen sinut hajottanut; ainoastaan sinusta minä en loppua tee: minä kuritan sinua kohtuudella, mutta rankaisematta minä en sinua jätä.

Daniel;
 2:44 Mutta niiden kuningasten päivinä on taivaan Jumala pystyttävä valtakunnan, joka on kukistumaton iankaikkisesti ja jonka valtaa ei toiselle kansalle anneta. Se on musertava kaikki ne muut valtakunnat ja tekevä niistä lopun, mutta se itse on pysyvä iankaikkisesti.

Jeesus Kristus oli aikansa antisemitisti, joka puhui juutalaisten uskontoa vastaan, mutta uskovaiset eivät tätä suostu tunnustamaan, niin suuri vaikutus on ollut toisen-maailmansodan tapahtumilla. Mutta mitä todella tapahtui toisen-maailmansodan aikana?

Evankeliumi Johanneksen mukaan;
8:44 Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alustaasti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuuomaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti